Follow us

Σταμάτης Μαλέλης | Ξανά ερωτευμένος, μετά από πολλά χρόνια (vid)

Η εξομολόγησή του για την προσωπική του ζωή και τη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά.

MissBloom TEAM
Σταμάτης Μαλέλης NDP

Στη εκπομπή "Μega Καλημέρα" βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής ο Σταμάτης Μαλέλης, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος έκανε αποκαλύψεις και για την προσωπική του ζωή, στην οποία όπως φαίνεται διανύει μια πολύ καλή περίοδο, μιας και είναι ερωτευμένος ξανά μετά από αρκετά χρόνια.

Ακολουθούν όσα δήλωσε

"Μετά από πολλά χρόνια βρήκα τη γυναίκα που νομίζω ότι περνάω τέλεια και μπορώ να πω, επειδή δεν υπάρχει ηλικία στον έρωτα, ότι είμαι ερωτευμένος, περνάω πολύ καλά. Έχω βρει μια σύντροφο εξαιρετική, την καμαρώνω, την αγαπάω και περνάω πολύ καλά. Βεβαίως θα σας τη συστήσω, είναι εκπαιδευτικός.

Ευτυχώς δεν είναι του χώρου. Είμαι πάρα πολύ καλά σε αυτή τη σχέση, έχω βρει τον συμβατό άνθρωπό μου. Ήθελα να βρω μια γυναίκα που να μπορεί να μου προσφέρει, να με κάνει να νιώσω σιγουριά, να αισθανθώ πράγματα, την ανάγκη για δημιουργικότητα και τρυφερότητα. Χωρίς αυτά δεν μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος. Είμαστε καιρό μαζί και δεν αποκλείεται να οδηγηθεί και σε γάμο όλο αυτό. Περνάω πάρα πολύ καλά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ