Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Το botox λίγο πριν την επιστροφή της στην τηλεόραση

Ο λόγος που απογοητεύτηκε.

Μαρία Ηλιάκη NDP

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, η Μαρία Ηλιάκη αναμένεται να πραγματοποιήσει τη φετινή σεζόν την τηλεοπτική της επιστροφή, καθώς πολύ σύντομα πρόκειται να τη δούμε στο πλευρό της φίλης της, Κατερίνας Καραβάτου, στο Mega. Για να προετοιμαστεί για το μεγάλο comeback της στην ελληνική tv, η ξανθιά παρουσιάστρια θέλησε να ανανεώσει την εμφάνισή της κάνοντας botox.

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Όλγα Κεφαλογιάννη – Δες την ανάρτησή της

Δυστυχώς έλαβε άσχημα νέα από τη δερματολόγο της, η οποία την ενημέρωσε ότι όσο ακόμα θηλάζει δεν μπορεί να κάνει botox. "Υπάρχει πρόβλημα, θέλω να σας πω. Πήρα τηλέφωνο της δερματολόγο μου και της λέω κάνω comeback, πρέπει να γίνουν κάποια θεματάκια. Μου λέει 'θηλάζεις ακόμα;' Της λέω 'θηλάζω'. Μου λέει 'ξέχασέ το'. Της λέω 'τι ξέχασέ το; Δηλαδή τίποτα; Εδώ κάποια κούραση...' Μου λέει 'όχι, απαγορεύεται'".

Ευχάριστα νέα για την Κόνι Μεταξά και τον Μάριο Καπότση | Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, αναζητά νέους τρόπους να "σβήσει" την κούραση από το πρόσωπό της. Για την ώρα, όπως έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, χρησιμοποιεί την αγαπημένη της lifting μάσκα για τα μάγουλα και το πηγούνι, με την οποία μάλιστα η κόρη της, Κατερίνα, δεν την αναγνώριζε.

Μαρία Ηλιάκη | Το botox λίγο πριν την επιστροφή της στην τηλεόραση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ