Ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου; | Η ηλικία, το ύψος και το βιογραφικό της νέας κριτού του GNTM

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη νέα κριτή του GNTM.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Το GNTM κάνει σήμερα πρεμιέρα, η οποία προβλέπεται άκρως συναρπαστική, καθώς πρόκειται για την πρώτη σεζόν χωρίς την Βίκυ Καγιά. Στη θέση της, στην κριτική επιτροπή στο πλευρό των Άγγελου Μπράτη, Δημήτρη Σκουλού και Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Νάντια Μπουλέ | Οι νέες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη της

Η Ισμήνη είναι 33 χρονών και έχει ύψος 1.80. Πρόκειται για ένα μοντέλο με διεθνή καριέρα, με εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά και πασαρέλες όπως του Jean Paul Gaultier και πολλών ακόμα. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αγαπά τον Γιώργο Ελευθεριάδη, τον Άγγελο Φρέντζο, τον Δημήτρη Πέτρου, αλλά και τα ελληνικά brands Zeus+Dione, Di Gaia και Mohxa. Πιστεύει στη δημιουργικότητα των Ελλήνων καλλιτεχνών και στην αγάπη που βάζουν σε ό,τι κι αν κάνουν. Από φωτογράφους θαυμάζει τη δουλειά του Alasdair McLellan, των Mert Alas & Marcus Pigott, της Camilla Akrans, του Steven Meisel και Bruce Weber και αγαπημένοι της designers είναι οι Saint Laurent, Commes De Garcons, Isabel Marant, Celine, Gucci, Chloe, Frame, J.W.Anderson και Sandro.

Η ίδια τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην Αμερική και την Ελλάδα. "Ένα από τα πράγματα που θεωρώ απόλυτα cool είναι η ελληνική φιλοξενία και η ανθρωπιά που ακόμα συναντάς στην επαρχία και τα νησιά. Στοιχεία που με κάνουν να νοιώθω κομμάτι ενός συνόλου, να μη φοβάμαι, να χαμογελώ και να μοιράζομαι τη ζωή με τους γύρω μου", έχει πει σε συνέντευξή της.

Κάτι ακόμα που θα πρέπει να ξέρεις για την Ισμήνη είναι πως είναι vegan και λατρεύει τα ζώα.

Ο Παύλος του Master Chef πήγε στο Athens Pride φορώντας νυφικό φόρεμα