Follow us

Η πιο στιλάτη γιαγιά | Η Χριστίνα Λαμπίρη βάφτισε τον εγγονό της

Δες τι φόρεσε στη βάφτιση.

Χριστίνα Λαμπίρη NDP

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, η Χριστίνα Λαμπίρη είναι γιαγιά. Η παρουσιάστρια βάφτισε τον εγγονό της, Διονύση, στην Μανωλάδα Ηλείας κι εντυπωσίασε όλους τους καλεσμένους με τη λαμπερή της εμφάνιση.

Ο Παύλος του Master Chef πήγε στο Athens Pride φορώντας νυφικό φόρεμα

Για την περίσταση, επέλεξε ένα κλασικό με κομψό δε αμάνικο φόρεμα με V λαιμόκοψη σε navy χρώμα, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά και φυσικό μακιγιάζ.

Μιλώντας για τη βάφτιση στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Όλα Γκουντ είπε: "Όλα ήταν υπέροχα. Έχει λίγη βροχούλα, αλλά ήταν πολύ χαρούμενη μέρα. Ο Διονύσης έκλαψε, φώναξε, χτυπήθηκε αλλά βαπτίστηκε. Ήταν υπέροχος και τώρα κοιμάται όπως όλα τα παιδάκια".

Μαίρη Συνατσάκη | Το unfollow σε γνωστό celebrity και η νέα κόντρα

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κόρη της, Μαρίσα Βουλγαράκη: "Η κόρη μου μένει στην Πάτρα. Είμαστε τόσο κολλητές και τη στερήθηκα που πήγε για σπουδές στην Αγγλία… τώρα ακολούθησε την καρδιά της και είναι στην Πάτρα. Είμαστε όλοι χαρούμενη αφού η κόρη μου είναι χαρούμενη". Αναφέρθηκε και στις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες γέννησε η κόρη της λόγω της πανδημίας: "Όταν γεννούσε ήμασταν online με τον άνδρας της. Και τώρα είμαστε λίγοι άνθρωποι στη βάπτιση, λίγοι και καλοί".

Δες τι επέλεξε να φορέσει για τη βάπτιση του εγγονού της:

Η πιο στιλάτη γιαγιά | Η Χριστίνα Λαμπίρη βάφτισε τον εγγονό της
Χριστίνα Λαμπίρη
Χριστίνα Λαμπίρη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ