Η πιο στιλάτη γιαγιά | Η Χριστίνα Λαμπίρη βάφτισε τον εγγονό της

Δες τι φόρεσε στη βάφτιση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, η Χριστίνα Λαμπίρη είναι γιαγιά. Η παρουσιάστρια βάφτισε τον εγγονό της, Διονύση, στην Μανωλάδα Ηλείας κι εντυπωσίασε όλους τους καλεσμένους με τη λαμπερή της εμφάνιση.

Ο Παύλος του Master Chef πήγε στο Athens Pride φορώντας νυφικό φόρεμα

Για την περίσταση, επέλεξε ένα κλασικό με κομψό δε αμάνικο φόρεμα με V λαιμόκοψη σε navy χρώμα, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά και φυσικό μακιγιάζ.

Μιλώντας για τη βάφτιση στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Όλα Γκουντ είπε: "Όλα ήταν υπέροχα. Έχει λίγη βροχούλα, αλλά ήταν πολύ χαρούμενη μέρα. Ο Διονύσης έκλαψε, φώναξε, χτυπήθηκε αλλά βαπτίστηκε. Ήταν υπέροχος και τώρα κοιμάται όπως όλα τα παιδάκια".

Μαίρη Συνατσάκη | Το unfollow σε γνωστό celebrity και η νέα κόντρα

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κόρη της, Μαρίσα Βουλγαράκη: "Η κόρη μου μένει στην Πάτρα. Είμαστε τόσο κολλητές και τη στερήθηκα που πήγε για σπουδές στην Αγγλία… τώρα ακολούθησε την καρδιά της και είναι στην Πάτρα. Είμαστε όλοι χαρούμενη αφού η κόρη μου είναι χαρούμενη". Αναφέρθηκε και στις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες γέννησε η κόρη της λόγω της πανδημίας: "Όταν γεννούσε ήμασταν online με τον άνδρας της. Και τώρα είμαστε λίγοι άνθρωποι στη βάπτιση, λίγοι και καλοί".

Δες τι επέλεξε να φορέσει για τη βάπτιση του εγγονού της: