Follow us

Ο Ασημακόπουλος αποκαλύπτει ότι εκείνος αποφάσισε να φύγει από το "Πρωινό", η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρεμιέρα στον Alpha & όλα τα νέα

GNTM - Audition #1: Ο παίκτης που επέστρεψε, τα νεύρα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου & οι παίκτες που ενθουσίασαν, ζευγάρι της ελληνικής showbiz βάφτισε την κόρη του το δημόσιο μήνυμα του Νίκου Μουτσινά, μία ανάσα πριν την πρεμιέρα για το "Καλό Μεσημεράκι" & γενέθλια για τη Σίσσυ Χρηστίδου - Η έκπληξη on air.

MissBloom TEAM
yupiii

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκαλύπτει: "Εγώ αποφάσισα να φύγω από το "Πρωινό"

Ο Ασημακόπουλος αποκαλύπτει ότι εκείνος αποφάσισε να φύγει από το "Πρωινό", η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρεμιέρα στον Alpha & όλα τα νέα

Μπορεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου να έκανε πρεμιέρα το ανανεωμένο "Πρωινό", όμως τρεις μέρες μετά ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την εκπομπή λόγω των υποχρεώσεων του με τα καταστήματα ρούχων που έχει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Γενέθλια για τη Σίσσυ Χρηστίδου! Η έκπληξη on air

Σίσσυ Χρηστίδου

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου και φυσικά οι συνεργάτες της της είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη στο "Χαμογέλα και πάλι".

Μετά από ένα βίντεο αφιέρωμα που προβλήθηκε για την παρουσιάστρια, την είσοδο του στο πλατό έκανε ο αδερφός της, Γιάννης, ο οποίος της έφερε και αυτός μια τούρτα με τη σειρά του. Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να μιλήσει για την αδερφή του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Το δημόσιο μήνυμα του Νίκου Μουτσινά, μία ανάσα πριν την πρεμιέρα για το "Καλό Μεσημεράκι"

Νίκος Μουτσινάς

H μεγάλη μέρα της πρεμιέρας για το "Καλό Μεσημεράκι” έφτασε, με τον Νίκο Μουτσινά να επιστρέφει στη βάση του για να κρατήσει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό. Ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά στους διαδικτυακούς του φίλους για το πως αισθάνεται για την έκβαση αυτή. Χαλαρός λοιπόν από τον καναπέ του σπιτιού του λοιπόν, αποκάλυψε με τον δικό του τρόπο πως έχει τρακ.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η "Super Κατερίνα" με την Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρεμιέρα στον Alpha - Τα πρώτα λόγια, η συγκίνηση & οι νέοι συνεργάτες

Κατερίνα Καινούργιου

Πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή της από τον σταθμό, η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στον Alpha παρουσιάζοντας το δικό της πρωινό, με τίτλο "Super Κατερίνα".

Φορώντας ένα λευκό εφαρμοστό φόρεμα μέσα σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που στήθηκε για εκείνη, η διάσημη παρουσιάστρια απευθύνθηκε στους τηλεθεατές και μίλησε για τη συγκινητική κομβική στιγμή της επιστροφής της στο κανάλι που ουσιαστικά την ανέδειξε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έδωσε το πρώτο της "όχι"

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | Στην γκαρνταρόμπα της νέας κριτού του Greece's Next Top Model

Το GNTM ξεκίνησε και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι το νέο μέλος της παρέας, μιας και είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στην κριτική επιτροπή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Σταμάτης Γονίδης και η Κατερίνα Κουργιουξίδου βάφτισαν την κόρη τους

Σταμάτης Γονίδης

Δέκα μήνες μετά τον ερχομό της κόρης τους, ο Σταμάτης Γονίδης και η σύζυγός του, Κατερίνα Κουργιουξίδου βάφτισαν την μικρή τους στη Βούλα.

Η μικρούλα πήρε το όνομα Μαρία – Ελένη και νονοί της ήταν δύο πολύ καλοί φίλοι του του Σταμάτη Γονίδη και της συζύγου του, αλλά και η Μαριλένα Τζουγανάκη, κόρη του κρητικού μουσικού, Μιχάλη Τζουγανάκη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Audition #1: Ο παίκτης που επέστρεψε, τα νεύρα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου & οι παίκτες που ενθουσίασαν

GNTM

Το Greece's Next Top Model επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής μέσα από τη συχνότητα του Star και εμείς παρακολουθήσαμε το πρώτο επεισόδιο των auditions των κοριτσιών και των αγοριών.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ