Πρώτη μέρα στο σχολείο | Οι αναρτήσεις των celebrities για τα παιδιά τους

Από την Κατερίνα Καραβάτου και τη Φαίη Σκορδά μέχρι την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και την Υβόννη Μπόσνιακ, πολλές διάσημες μαμάδες ευχήθηκαν στα παιδιά τους.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το δικό τους back to school έκαναν σήμερα όλα τα παιδιά, με το άνοιγμα το σχολείων και την έναρξη της νέας σχολικής σεζόν να ξεκινά και επισήμως το πρωί της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου.

Επιστροφή στα θρανία | Με πιστοποιητικά και τεστ οι μαθητές στις σχολικές αίθουσες - Οδηγός επιβίωσης [εικόνες]

Ως εκ τούτου, πολλές ήταν οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που συνόδευσαν τα παιδιά τους στην πρώτη ημέρα στο σχολείο, τους έδωσαν ένα τρυφερό φιλί και τους ευχήθηκαν με τον δικό τους τρόπο- στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στα προφίλ τους στο Instagram.

Για άλλους, όπως ο γιος της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη, Σάββα, αυτή είναι και η πρώτη χρονιά στο σχολείο, ενώ για τις μητέρες των μεγαλύτερων μαθητών και μαθητριών πρόκειται για μια πιο γνώριμη μάλλον στιγμή- χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έλειπε η χαρά και η συγκίνηση.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι Ελληνίδες celebrities με αφορμή το "πρώτο κουδούνι" και την επιστροφή στις σχολικές αίθουσες

Δούκισσα Νομικού

Φαίη Σκορδά

Κατερίνα Καραβάτου

Κατερίνα Παπουτσάκη

Ρούλα Ρέβη

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Υβόννη Μπόσνιακ

Δέσποινα Καμπούρη

Βάσω Λασκαράκη