Follow us

"Ο πρίγκιπας George δεν θα προλάβει να γίνει βασιλιάς. Η μοναρχία θα εξαφανιστεί"

Η Βρετανίδα συγγραφέας, Ηilary Mantel, προβλέπει ότι μέσα στις επόμενες δύο γενιές ο θεσμός της μοναρχίας δεν θα υπάρχει πια.

MissBloom TEAM
o-prigipas-tzortz-den-tha-prolavei-na-ginei-vasilias-i-monarxia-tha-eksafanistei.col-8.jpg Splash News/Ideal Image

Η διάσημη Βρετανίδα μυθιστοριογράφος Hilary Mantel υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξη της ότι το μέλλον της βρετανικής μοναρχίας είναι κάτι περισσότερο από αμφίβολο.

Για όποιον έχει ζήσει έστω και για ένα μικρό διάστημα στην Αγγλία και έχει έρθει σε αληθινά στενή επαφή με τη βρετανική κουλτούρα και τον βρετανικό τρόπο αντίληψης της κοινωνίας και των πραγμάτων, ο παραπάνω ισχυρισμός φαντάζει κάτι το απόλυτα φουτουριστικό και εξωπραγματικό. Παρόλα αυτά, η Mantel το πιστεύει και έχει επιχειρήματα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η πετυχημένη συγγραφέας στους Times ο πραγματικός λόγος που η μοναρχία δεν έχει απολύτως κανένα μέλλον είναι το γεγονός ότι "είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατανοήσει κανείς τη βαθύτερη λογική ενός τέτοιου θεσμού στο πλαίσιο μίας σύγχρονης κοινωνίας. Στη σημερινή εποχή οι βασιλιάδες φαντάζουν περισσότερο σαν celebrities παρά σαν αυτό που ήταν πριν από πολλά χρόνια".

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ