Follow us

Φλορίντα Πετρουτσέλι | Το ρομαντικό look της στη βάφτιση του γιου της, Κωνσταντή

Καθώς και η στιλιστική επιλογή της νονάς Ελεονώρας Μελέτη.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη - Φλορίντα Πετρουτσέλι

Τον 16 μηνών γιο τους, Κωνσταντή, βάφτισαν το απόγευμα της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο σύζυγός της και επιχειρηματίας, Άρης Γούτος. Νονά δεν ήταν άλλη από την καλή φίλη και συνεργάτιδα της περήφανης μαμάς, Ελεονώρα Μελέτη, που μαζί με τον Θοδωρή Μαροσούλη βάφτισαν το δεύτερο παιδί του αγαπημένου ζευγαριού.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της οικογένειας στο Πόρτο Χέλι και φυσικά το "παρών" έδωσαν συγγενείς και φίλοι τους.

Τι επέλεξε να φορέσει η δημοσιογράφος λοιπόν; Η μητέρα του νεοφώτιστου Κωνσταντή (όνομα που πήρε από τον παππού του) επένδυσε σε ένα λευκό αέρινο maxi φόρεμα με μακριά μανίκια το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι άσπρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Τα μαλλιά της τα είχε ελεύθερα σε ανέμελες μπούκλες, ενώ προσέδωσε το απαραίτητο glam touch με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Πώς σου φαίνεται;

Φλορίντα Πετρουτσέλι | Το ρομαντικό look της στη βάφτιση του γιου της, Κωνσταντή
Φλορίντα Πετρουτσέλι

Τι φόρεσε η Ελεονώρα Μελέτη

Η νονά από την πλευρά της επέλεξε ένα γαλάζιο στράπλες φόρεμα σε maxi μήκος με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Διατηρώντας τα μαλλιά της σε επιμελώς ατημέλητο χτένισμα, δεν δίστασε να βάλει ένα κατακόκκινο κραγιόν.

Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ