Follow us

Νίκος Μπάρτζης | "Δεν πολυμιλάμε πια με τον Τζέιμς"

Ο Νίκος Μπάρτζης μιλά για την σχέση που έχει πια με τους συμπαίκτες του αλλά και για τα επαγγελματικά και προσωπικά του σχέδια.

MissBloom TEAM
James Καφετζής - Νίκος Μπάρτζης Instagram

Στην κάμερα του "Ποιος είναι πρωινιάτικα;” με την Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN μίλησε ο Νίκος Μπάρτζης. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει πια με τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα-Μαρία, αλλά και για το ναυάγιο της ταξιδιωτικής εκπομπής που θα έκανε μαζί τους.

Ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε πως πέρασε και ο ίδιος μετά τον τελικό του Survivor κορονοιό καθώς τον κόλλησε ο Τζέιμς και αναγκαστικά μπήκε μία εβδομάδα σε καραντίνα, αλλά ευτυχώς το πέρασε ελαφρά και δεν ταλαιπωρήθηκε.

Ποια είναι πια η σχέση του με τους κολλητούς του φίλους από το ριάλιτι επιβίωσης; Ο ίδιος απαντά: "Εντάξει καλά είναι. Δεν πολυμιλάμε με τον Τζέιμς λόγω δουλειάς. Αυτός είναι Ρόδο, εγώ εδώ. Υπάρχει μια απόσταση, έχουμε βουλιάξει όλοι στις δουλειές και δεν είναι όπως ήταν στο παιχνίδι που ήμασταν όλη μέρα μαζί. Με την Άννα-Μαρία είναι πιο εύκολο. Είναι δίπλα στην Αθήνα, κατεβαίνω καμιά φορά. Είμαστε πιο κοντά, μιλάμε πιο πολύ. ”

Για τα επαγγελματικά του σχέδια και για την συνεργασία με την ταξιδιωτική εκπομπή που ναυάγησε σχολίασε: "Αυτό το ταξιδιωτικό που είχαμε σχεδιάσει με το ταξιδιωτικό ναυάγησε”.

Όσον αφορά τον Αλέξη Παππά και το "The Bachelor” τόνισε: "Δεν έχω κάτσει να το δω [...] Τι τηλέφωνο να τον πάρω; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας; Δεν έχω να μοιράσω κάτι, απλά δεν ταιριάζω. Δεν θα έκανα ποτέ το "Bachelor”, δεν μου πάει όλο αυτό που γίνεται. Νομίζω υποτιμά τις γυναίκες”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ