Follow us

Γιατί η πρεμιέρα του GNTM δεν είχε το "oomph" των προηγούμενων ετών

Η απουσία της Βίκυς Καγιά, τα νέα μοντέλα και η σύνθεση της νέας κριτικής επιτροπής.

GNTM

Επιφωνήματα ενθουσιασμού αλλά και τα signature "oomph" και "stunner", όπως και τραγούδια από την Μαίρη Πόπινς δεν θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε φέτος στην ριάλιτι εκπομπή μοντέλων GNTM ύστερα από την απόφαση της Βίκυς Καγιά να αποχωρίσει από το πρότζεκτ.

Το μήνυμα της Βίκυς Καγιά λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του "GNTM"

Η πρεμιέρα της εκπομπής της νέας σεζόν πραγματοποιήθηκε το βράδυ Δευτέρας 12/09 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με το ενδιαφέρον μας να στοχεύει στη σύνθεση της νέας - παλιάς κριτικής επιτροπής με την προσθήκη του new entry μέλους, Ισμήνης Παπαβλασοπουλου.

Η σωσίας της Hailey Bieber

Κάθε φορά που ο τηλεοπτικός φακός αναζητούσε το πρόσωπό της, εμείς βλέπαμε μόνο τη Hailey Bieber. Η ομοιότητα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου με το μοντέλο από την Αμερική είναι εξόφθαλμη, με την καριέρα της πρώτης να ξεπερνά σε εμπειρία και σε φαντασία την πορεία της συζύγου του Justin Bieber. Παρ'όλ'αυτά στην πρώτη της εμφάνιση δεν μας έπεισε αλλά ας συμφωνήσουμε πως οφείλεται στο τρακ της πρεμιέρας. Για "καλή" μας τύχη, το μοντέλο που τα τελευταία χρόνια έχει μία επιτυχημένη καριέρα στο εξωτερικό, μένοντας μόνιμα στο Λος Άντζελες, δεν σταματούσε να φρεσκάρει τις γνώσεις μας στην αγγλική γλώσσα, ένα νοσταλγικό reference στη θεά Βίκυ Καγιά που συνήθιζε κάθε χρόνο να προετοιμάζει παιδιά και παιδιά για τις εξετάσεις του lower.

Μάθε εδώ περισσότερα για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Τα μοντέλα

Οι πρώτες οντισιόν πέραν από 1-2 που ξεχωρίσαμε, δεν μπορούμε να πούμε πως μας ξετρέλαναν. Ίσως κρατούν το καλύτερο για το τέλος και καλά κάνουν, με αποτέλεσμα να δούμε το same-old περιεχόμενο. Είδαμε ξανά το "θρίλερ με τα τατουάζ" που αυτή τη φορά πήρε ακόμα και την ψήφο εμπιστοσύνης του Άγγελου Μπράτη, παρακολουθήσαμε παιδιά που προσπάθησαν για δεύτερη φορά και τα όχι που φέτος δεν είχαν καμία πρωτοτυπία.

Ο coach της καρδιάς μας

Για ακόμη μία φορά φαίνεται πως από το παιχνίδι ξεχωρίζει ο Γιώργος Καράβας, που και φέτος αποδεικνύει πως η εκπομπή αυτή τού πάει γάντι. Από το ηχόχρωμα της φωνής του και τις συμβουλές που δίνει στα παιδιά μέχρι την προετοιμασία λίγα λεπτά πριν οι διαγωνιζόμενοι ανοίξουν την πόρτα της οντισιόν, ο coach είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην εκπομπή μετά τη Ζενεβιέβ. Είναι όμως "δυνατός" να κρατήσει όλη την εκπομπή πάνω του;

Loading...

Συμπέρασμα

Δεν μπορούμε να πούμε πως είδαμε κάτι συγκλονιστικά διαφορετικό από την προηγούμενη χρονιά με μοναδικές αλλαγές να αποτελούν η νέα κριτής και η αλλαγή του χρώματος background στο logo. Φυσικά, συνταγή που κερδίζει, δεν αλλάζει, όμως ίσως περιμέναμε κάτι παραπάνω δεδομένης της αποχώρησης της Καγιά που ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με το πρότζεκτ. Αναμένουμε λοιπόν τα επόμενα επεισόδια που θα μας κάνουν να βρούμε το χαμένο "oomph", για το οποίο βασιζόμαστε στην τρέλα και το ταλέντο της Ζενεβιέβ Μαζαρί, στα party vibes αλλά και τις σωστές και συχνά αμείλικτες κριτικές του Άγγελου Μπράτη και στην καλοσύνη και την εμπειρία του Γιώργου Καράβα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ