Follow us

Παναγιώτα Βλαντή | Μίλησε πρώτη φορά για τον σύζυγό της: "Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος"

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day.

panagiota vlanti NDP Photo Agency

Η πρωινή εκπομπή του Alpha, "Happy Day" ξεκίνησε την εβδομάδα με καλεσμένη την Παναγιώτα Βλαντή. Η ηθοποιός κάθισε στον καναπέ με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλως μίλησε για τη νέα σειρά "Άσε μας ρε μαμά" στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για τον σύζυγο της, Γιάννη Βλάχο.

Loading...

Η Παναγιώτα Βλαντή και ο σύζυγος της είχαν αποφασίσει να κρατήσουν τη σχέση, αλλά και τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παναγιώτα Βλαντή | Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Γιάννη Βλάχο

Όπως δήλωσε και η ίδια "Ο σύζυγός μου δεν θέλει να μιλάω πολύ για εκείνον. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και τον θαυμάζω πολύ. Το 2018 γνωριστήκαμε και μετά έπεσε η καραντίνα. Είναι εκτός χώρου ευτυχώς και είναι πολύ υποστηρικτικός. Με στηρίζει πάρα πολύ. Δεν γκρινιάζει καθόλου με τα πολύωρα γυρίσματα. Δεν είναι κτητικός, του αρέσει που δουλεύω. Δεν είναι το καλύτερο, αλλά το κατανοεί.

Το κράτησα κρυφό για να το χαρούμε. Δεν θέλαμε να μαζευτεί κόσμος την ημέρα του γάμου μου. Ήθελα να χαρώ τη στιγμή. Ούτε συγγενείς μου δεν ήξεραν για τον γάμο μου. Δεν ήταν πολλοί συγγενείς. Πολλοί παρεξηγήθηκαν που δεν τους κάλεσα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ