Όσα συνέβησαν στη GNTM - Audition #2, όλοι οι guest stars στην πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά & όλα τα νέα

Η πρεμιέρα του Νίκου Χατζηνικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, πρεμιέρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον ΣΚΑΙ & η συνάντηση Θεοδωρίδου & Μενεγάκη στην πρεμιέρα της παρουσιάστριας στο MEGA.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

GNTM | Audition #2: Η wild card της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η 19χρονη με τα 9 αδέρφια, το plus size μοντέλο & ο αγρότης που ενθουσίασε

Το Greece's Next Top Model επέστρεψε για ακόμη ένα βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Star και εμείς παρακολουθήσαμε το δεύτερο επεισόδιο των auditions των κοριτσιών και των αγοριών.

Κάποιοι τα κατάφεραν και κάποιοι δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους! Ας δούμε μερικούς από αυτούς…

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η πρεμιέρα του Νίκου Χατζηνικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1

Την πρώτη "καλησπέρα” είπε το απόγευμα της Δευτέρας στο τηλεοπτικό κοινό ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο αγαπημένος παρουσιαστής, δημοσιογράφος και εκδότης επέστρεψε κανονικά στο πόστο του μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές και στην καθημερινή εκφώνηση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων στον ΑΝΤ1.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Όλοι οι guest stars που είδαμε στην πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά

Πρεμιέρα σήμερα για το "Καλό Μεσημεράκι” και τον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΙ. Στις 15:00 το μεσημέρι ο αγαπημένος παρουσιαστής είπε την πρώτη "καλησπέρα” για φέτος στο τηλεοπτικό κοινό κι αμέσως οι εκπλήξεις που επιφύλαξε η ομάδα της εκπομπής άρχισαν να αποκαλύπτονται.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Κάτι Ξαναψήνεται" | Πρεμιέρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον ΣΚΑΙ

Λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η εκπομπή "Κάτι Ξαναψήνεται”. Η αγαπημένη παρουσιάστρια πιο ανανεωμένη, χαρούμενη κι ενθουσιασμένη από ποτέ υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό στο φετινό της τηλεοπτικό εγχείρημα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου & Ελένη Μενεγάκη | Η συνάντηση on air στην πρεμιέρα της στο MEGA

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν θα μπορούσε να λείπει από την Mega-λη πρεμιέρα που σηματοδοτεί την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση. Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό της "Ελένης” προκειμένου να στηρίξει την πολύ καλή της φίλη και την ομάδα της τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr