Γιώργος Καραμίχος | Πήγε στο Pride με τον 8χρονο γιο του - Τα hate μηνύματα που δέχθηκε (vid)

Μου έστειλαν στο Instagram "ρεζιλίκια".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Καλεσμένος στο "Πρωινό" βρέθηκε τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Καραμίχος. Μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική του ζωή, όσο και την προσωπική. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός που την περίοδο αυτή βλέπουμε στη σειρά του ANT1 "Ήλιος", βρέθηκε στην παρέλαση υπερηφάνειας του Athens Pride 2021 που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (11/09) μαζί με τον 8χρονο γιο του- κάτι για το οποίο δέχθηκε hate μηνύματα.

Χαρακατηριστικά, δήλωσε

Πήγα με τον μικρό να γιορτάσουμε την ελευθερία των ανθρώπων. Ακούσαμε διάφορα. Μου έστειλαν στο Instagram "ρεζιλίκια”.

Γιατί κάνεις παρέλαση ας πούμε; Κάνεις παρέλαση για να γιορτάσεις την απελευθέρωση. Όταν κάποιοι άνθρωποι επί χρόνια καταπιέζονται -ακόμη καταπιέζονται και οι γυναίκες και οι άνθρωποι, πρέπει να γιορτάζουν το λίγο κομμάτι ελευθερίας που τους ανήκει. Επιτέλους, οι άνθρωποι να μάθουμε ν’ αγαπάμε αυτό που μας αρέσει.

Είναι πια 2021 και βλέπουμε τα υπέροχα αποτελέσματα απ’ όλες τις μετρήσεις που έχουμε ανά τον κόσμο. Παιδιά με δύο μπαμπάδες ή με δυο μαμάδες δεν έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές. Η απόδοσή τους είναι εξαιρετική. Οπότε όλη αυτή η θεωρία και ο μύθος που υπήρχε ότι θα χαλάσει η κοινωνία, έχει καταρριφθεί".