Follow us

Κατερίνα Πεφτίτση | Στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού ο πατέρας της

"Τον χτύπησε ο κορονοϊός σε ευαίσθητα σημεία. Δεν ήταν εμβολιασμένος".

MissBloom TEAM
Κατερίνα Πεφτίτση NDP

Στην εκπομπή "Love it" μίλησε η Κατερίνα Πεφτίτση το μεσημέρι της Τρίτης (14/9). Η πρώην παίκτρια του GNTM αναφέρθηκε στη μεγάλη περιπέτεια της υγείας την οποία αντιμετωπίζει ο πατέρας της, για την οποία είχε αρχικά κάνει λόγο και μέσω των social media της. Ο μπαμπάς του νεαρού μοντέλου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου λόγω κορονοϊού.

Κατερίνα Πεφτίτση | Ο πατέρας της νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση - Η δημόσια έκκληση για αίμα

"Ο πατέρας μου είναι σε μια δύσκολη κατάσταση και παλεύουμε για αυτήν. Είναι θύμα κορονοϊού. Πλέον βέβαια τον έχει ξεπεράσει και τον μετέφεραν σε άλλο θάλαμο αλλά παραμένει με μεγάλα προβλήματα".

Ο μπαμπάς μου είναι στο νοσοκομείο από τις 27 Ιουλίου. Έχουμε μόνο μια τηλεφωνική επικοινωνία με τους γιατρούς μια φορά την ημέρα, οι οποίοι μας βοηθούν πάρα πολύ. Γίνεται χαμός στο νοσοκομείο, για αυτό και τους κάνουμε στοχευμένες ερωτήσεις για να μην τους καθυστερούμε.

Αυτή τη στιγμή έχει μεταφερθεί στην κλινική αναπνευστικής ανεπάρκειας. Έχει ξεπεράσει τον Covid, αλλά γενικά του άφησε πάρα πολλά προβλήματα. Ήταν σε ολική ανεπάρκεια.

Είναι 59 χρονών. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που να το γνωρίζαμε. Αλλά όταν νοσηλεύτηκε μας είπαν ότι τον χτύπησε ο κορονοϊός σε ευαίσθητα σημεία. Δεν ήταν εμβολιασμένος.

Όσοι είναι ειδικά σε επικίνδυνες ηλικίες καλό είναι εμβολιαστούν, να τελειώνει όλο αυτό. Είναι εδώ και τόσο καιρό σε καταστολή. Πρόσφατα άνοιξε τα μάτια του. Εγώ έχω νοσήσει. Δεν το πέρασα ήπια. Ήταν λίγο δύσκολο. Δεν είχα προλάβει να εμβολιαστώ".

Δες αναλυτικά όσα δήλωσε στο ακόλουθο βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ