Follow us

Met Gala 2021 | Τα ζευγάρια που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck δεν ήταν το μόνο ζευγάρι που λατρέψαμε!

MissBloom TEAM
Justin Bieber - Hailey Bieber Splash News/Ideal Image

Η επιστροφή της extravaganza, του πλούτου και της λάμψης που δεν θυμίζει σε τίποτα τις ημέρες της καραντίνας και των ρούχων του σπιτιού πραγματοποιήθηκε στη λαμπερή εκδήλωση του Met Gala που μπορεί να αναβλήθηκε πέρσι και να έλαβε, κόντρα στην παράδοση, άλλη ημερομηνία, όμως τίμησε όπως του άξιζε τον θεσμό.

Met Gala 2021 | Η Gen Z κατέλαβε το κόκκινο χαλί - Οι εμφανίσεις των νέων stars που συζητήθηκαν

Διάσημοι σταρ από όλους τους χώρους έδωσαν το παρών προσπαθώντας να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλο σε φαντασία και glam, σε σημείο που πολλές φορές το αποτέλεσμα παρέπεμπε περισσότερο σε κιτς παρά σε haute couture εμφάνιση. Αλλά και αυτό ήταν αναμενόμενο και αποδεκτό στη γιορτή της μόδας που η Anna Wintour διοργανώνει κάθε χρόνο με τόση χαρά.

Πέρα όμως από τα λουκ που ξεχωρίσαμε και μπορείτε να δείτε εδώ, υπήρχαν και ορισμένα ζευγάρια που άφησαν το στίγμα τους στο κόκκινο χαλί και έκλεψαν την καρδιά μας περισσότερο με τον τρόπο που κοίταζαν ο ένας τον άλλο στα μάτια παρά με το outfit τους.

Τα in-love ζευγάρια του Met Gala

Justin Bieber - Hailey Bieber

Το πιο stylish ζευγάρι έδωσε το παρών με τον Bieber να φοράει ένα κοστούμι από τη δική του σειρά ρούχων, Drew House και τη σύζυγό του να εντυπωσιάζει μέσα στο μαύρο Saint Laurent φόρεμά της.

Loading...

Δες τα υπόλοιπα ζευγάρια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ