Follow us

Μίνα Αρναούτη | "Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι και δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη. Ο άνθρωπος αυτός..."

"Νιώθω περίπου το ίδιο για μερικούς ανθρώπους με αυτό που νιώθει η Ιωάννα για την Έφη."

MissBloom TEAM
Μίνα Αρναούτη | 'Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι και δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη. Ο άνθρωπος αυτός...' Facebook Mina Arnaouti

Στο Εφετείο έφτασε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τετάρτης (15/9) η 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου, που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι από την 36χρονη Εφη τον Μάιο του 2020.

Λίγες ώρες πριν τη δίκη λοιπόν, η Μίνα Αρναούτη έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook, προκειμένου να δείξει την υποστήριξή της, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ίδια έπειτα από το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη.

Μίνα Αρναούτη | "Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι και δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη. Ο άνθρωπος αυτός..."

Δες αναλυτικά όσα έγραψε

"Ποσο το νιωθω αυτο το κοριτσι..

Στην αρχη οταν ολοι γυρω σου λενε οτι εισαι τυχερη που ζεις δεν το καταλαβαινεις. Βλεπεις τι εχεις παθει , θυμωνεις, κλαις και διαμαρτυρεσαι .. Οταν ομως σταδιακα κ αργα συνειδητοποιησεις απο ποσες λοιμωξεις, μικροβια, λειτουργικα προβληματα και απωλειες γλιτωσες τοτε μονο αισθανεσαι τυχερη.. αλλα οχι ευχαριστημενη.

Ευχαριστημενη εισαι μονο αν γυριζε ο χρονος πισω. Δεν υπαρχει κανενα ανταλλαγμα κ καμια χρηματικη αμοιβη που να αντισταθμιζεται με τον πονο, τους φοβους, τον τρομο , την αγωνια και τη νεα πραγματικοτητα που βλεπεις να ερχεται..

Θυμαμαι ημουν στην εντατικη και μου ελεγαν οι γιατροι " ‘Εφαγες τον γαιδαρο.. στην ουρα εμεινες" ! Ένιωθα οτι αυτο ηταν.. σε ενα μηνα θα βγω. Δεν ηξερα ,δεν καταλαβαινα το ποσο σοβαρα ηταν τα πραγματα.

Η ουρα ηταν 4 χρονια και ακομα δεν εχει τελειωσει.. φανταστειτε οτι ειχα φαει το γαιδαρο σε 1,5 μηνα . Ο γάιδαρος ειναι να κερδισεις τη ζωη σου πισω! Αλλα και παλι με τοσα χειρουργεια που ακολουθουν βρισκεσαι σε κινδυνο καθε φορα και μπορει να χρειαστει να ξαναφας το γαιδαρο!

Ο δικηγορος της Ιωαννας ειναι και δικηγορος της οικογενειας Παντελιδη . Ο ανθρωπος αυτος εμφάνισε εναν νεο μαρτυρα τον Δεκέμβριο οπου το δικαστηριο εκρινε οψιμο!

Νιωθω περιπου το ιδιο για μερικους ανθρωπους με αυτο που νιωθει η Ιωαννα για την Εφη.

Ευχομαι αυριο να καταφερει να παραμεινει ψύχραιμη και γενναία απεναντι στην αδικια!"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ