Follow us

Δημήτρης Κοργιαλάς | "Πλέον προτιμώ να έχω δίπλα μου μια τσιπούρα παρά μια γυναίκα"

"Ψαρεύω σαν τρελός": Η νέα του ζωή μακριά από την Αθήνα και η σχέση με την πρώην του, Φωτεινή Ψυχίδου.

MissBloom TEAM
Δημήτρης Κοργιαλάς | 'Πλέον προτιμώ μία τσιπούρα αντί για μία γυναίκα' NDP

Στην κάμερα της εκπομπής Love it μίλησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη. Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση του με την πρώην σύντροφό του, Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία όπως δήλωσε διέπεται από υποστήριξη και αλληλοβοήθεια.

"Με τη Φωτεινή είμαστε πολύ καλά κι ο ένας βοηθάει τον άλλον. Είναι πολύ πιο εύκολο να κρατάω εγώ το παιδί, επειδή η δουλειά μου είναι πιο ελεύθερη. Δεν έχω προχωρήσει στη ζωή μου ούτε υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, αλλά πλέον προτιμώ να είναι η τσιπούρα παρά μια γυναίκα. Ψαρεύω σαν τρελός".

Αναφορικά με τη νέα του ζωή στη Ναύπακτο και τη σχέση με τον γιο του, δήλωσε

"Δεν θέλω να έρχομαι με τίποτα στην Αθήνα. Με το που πλησιάζω Ελευσίνα, με πιάνει κάτι και γυρνάω πίσω Ναύπακτο. Χαίρομαι που ο μικρός μου μεγαλώνει στη Ναύπακτο γιατί εκεί βιώνει όλο αυτό το πράγμα της ελευθερίας. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, προσπαθώ να είμαι αυστηρός, αλλά με το που με κοιτάζει γίνομαι χαζομπαμπάς".

Τέλος, για τα νέα δεδομένα με την πανδημία είπε

"Έκανα το εμβόλιο. Θα ήθελα και εγώ να είναι μόνο οι εμβολιασμένοι στα μαγαζιά. Δεν κινδυνεύουν αυτοί, οι άλλοι κινδυνεύουν. Ουσιαστικά προστατεύεις τον άλλον."

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ