Follow us

Ελισάβετ Σπανού | "Έκανα κατάψυξη ωαρίων, δεν ήταν καθόλου επώδυνο"

Ο λόγος που δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

MissBloom TEAM
Ελισάβετ Σπανού | 'Έκανα κατάψυξη ωαρίων NDP

Στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φικάρη μίλησε η Ελισάβετ Σπανού, παραχωρώντας μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι προχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιανουάριο. Τέλος εξέφρασε τις αμφιβολίες που διατηρεί σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, από τον οποίο και έχει νοσήσει.

"Τον Ιανουάριο που πέρασε έκανα κατάψυξη ωαρίων. Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν καιρό και αν ήξερα ότι είναι τόσο απλό πιθανά να το είχα κάνει και νωρίτερα. Όλη η διαδικασία κράτησε γύρω στις δέκα μέρες, έκανα δυο ενέσεις στην κοιλιά, δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Το μόνο που τολμώ να πω ότι μου άφησε είναι δύο χαριτωμένες πανάδες από ορμονικό λόγο, οι οποίες στην αρχή με ενοχλούσαν αλλά τώρα ζω πολύ ευτυχισμένη μαζί τους" .

Νόσησα από τον κορονοϊό οπότε έχω πιστοποιητικό ακόμα το οποίο με καλύπτει για ένα μήνα. Μετά θα αναγκαστώ να πάρω μια απόφαση. Προσωπικά σαν Ελισάβετ δεν έχω πειστεί ότι αν εμβολιαστώ βοηθάω κάποιον εκτός από το σύστημα υγείας".

Παρ’ όλα αυτά αισθάνομαι ότι θα αναγκαστώ και θα το κάνω εάν θέλω να ζήσω φυσιολογικά το επόμενο διάστημα. Φαίνεται ότι υπάρχει σαφής απαγόρευση στην ψυχαγωγία για τους ανεμβολίαστους".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ