Follow us

Χρήστος Λούλης για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: "Αδυναμία είναι ο τζόγος ή τα ναρκωτικά. Όχι το να κάνεις κακό σε έναν άνθρωπο"

Τι είπε ο Χρήστος Λούλης για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που προκάλεσαν σάλο;

MissBloom TEAM
Χρήστος Λούλης - Έμιλυ Κολιανδρή NDP

Στο "Πρωινό” του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης το πρωί της Τετάρτης. Μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα προσωπικά κι επαγγελματικά του σχέδια, για το #metoo και τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που ξεσήκωσαν αντιδράσεις.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη, ο Χρήστος Λούλης εκμυστηρεύτηκε πως μικρότερος ήθελε να είναι ο καλύτερος ηθοποιός αλλά όσο μεγαλώνει θέλει να είναι ο ωραιότερος, ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας πως είναι μαζί με την Έμιλυ Κολιανδρή τα τελευταία 20 χρόνια. Για τη σχέση τους δήλωσε: "Είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα. Θα ζηλέψω όταν δει κάποιον άντρα κι εκείνη θα ζηλέψει όταν θα δω κάποια γυναίκα. Παίρνεις κι από αυτό λίγη ικανοποίηση” ενώ συνέχισε λέγοντας πως αυτό που τους ενώνει όλα αυτά τα χρόνια είναι "μια πολύ βαθιά αγάπη που με όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας και με ό,τι φέρνει ο καιρός δεν μπορώ να διανοηθώ να είμαι χωρίς εσένα. Αυτό σε κρατάει. Έχει τον τρόπο του”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ