Follow us

Μύρωνας Στρατής - Κατερίνα Ζαπάρδα | Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους και το εντυπωσιακό νυφικό

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στα τέλη του Αυγούστου, αφού βάπτισαν έναν μήνα νωρίτερα τον γιο τους, Νικόλα.

MissBloom TEAM
Μύρωνας Στρατής γάμος NDP

Ο Μύρωνας Στρατής και η επί 5 χρόνια σύντροφός του, Κατερίνα Ζαπάρδα, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 27 Αυγούστου, με τις επίσημες φωτογραφίες από την τελετή να κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες.

Μύρωνας Στρατής - Κατερίνα Ζαπάρδα | Πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού

Το ζευγάρι που αμέσως μετά την τελετή προτίμησε να περάσει τον μήνα του μέλιτος στην Κίμωλο, ένιωσε λες και η ευτυχία του ολοκληρώθηκε, αφού πριν από έναν χρόνο καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί. Μάλιστα, τον περασμένο Ιουλίο ο Μύρωνας Στρατής και η σύζυγός του βάφτισαν τον γιο τους, ο οποίος έλαβε το όνομα Νικόλας.

Στην τελετή ο τραγουδιστής επέλεξε να κάνει μία κλασική εμφάνιση, φορώντας ένα μαύρο σμόκιν, το οποίο συνδύασε με μία γραβάτα και όχι παπιγιόν. Από την άλλη, η νύφη Κατερίνα Ζαπάρδα, επέλεξε ένα λευκό νυφικό από σατέν σε γραμμή Α, που είχε μία αποσπώμενη φούστα, την οποία αποχωρίστηκε κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, μετατρέποντας το φόρεμά της σε sheath γραμμή. Να σημειωθεί, επίσης, πως το μακιγιάζ και τα μαλλιά είχε επιμεληθεί ο Σπύρος Σαμοΐλης, πρώην κολλητός της πρώην συντρόφου του Στρατή, Μαίρης Συνατσάκη.

Οι διάσημοι καλεσμένοι

Πολλοί από τους προσκεκλημένους του γάμου ανήκαν στην ελληνική showbiz με τους Παναγιώτη Χατζηδάκη, Χρήστο Μάστορα, Θοδωρή Μαραντίνη και Ράνια Θρασκιά να δίνουν το παρών.

Η ιστορία γνωριμίας τους

Ο Μύρωνας Στρατής είχε αναφερθεί στο παρελθόν στο πώς γνωρίστηκε με τη σύζυγό του, καθώς το ζευγάρι κρατούσε για καιρό low profile, με λίγους να γνωρίζουν για τη σχέση τους. Όπως είχε δηλώσει ο τραγουδιστής: "Με την Κατερίνα γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε ένα νοσοκομείο. Δεν είναι δύσκολο αν θέλεις να μην κυκλοφορήσει η σχέση σου. Αν πας σε κάποια πρεμιέρα χέρι-χέρι με την αγαπημένη σου, είναι σαν να την παρουσιάζεις. Δεν κρυβόμουν, απλά δεν το "πούλησα”. Με την Κατερίνα μένουμε μαζί εδώ και έναν χρόνο στο σπίτι μου στη Νέα Σμύρνη."

Δες το φωτογραφικό υλικό από τον γάμο του Μύρωνα Στρατή:

Μύρωνας Στρατής - Κατερίνα Ζαπάρδα | Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους και το εντυπωσιακό νυφικό
Μύρωνας Στρατής γάμος
Μύρωνας Στρατής γάμος
Μύρωνας Στρατής γάμος
Χρήστος Μάστορας - Κώστας Μαυρογένης
O Χρήστος Μάστορας και ο Κώστας Μαυρογένης
Παναγιώτης Χατζηδάκης - Χαρά Σαράντη
Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η Χαρά Σαραντη
Μύρωνας Στρατής γάμος
Μύρωνας Στρατής γάμος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ