Follow us

Ρίκα Διαλυνά | Εγκαταλείπει την Αθήνα και μετακομίζει στην Κρήτη

"Γιατί όταν τον χάσεις τον άνθρωπό σου, νομίζεις ότι δεν θα μπορείς να ζήσεις. Έπεσα για ένα χρόνο σε βαθιά κατάθλιψη".

MissBloom TEAM
Ρίκα Διαλυνά | Εγκαταλείπει την Αθήνα και μετακομίζει μόνιμα στην Κρήτη NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα” και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε συνεντευξη η Ρίκα Διαλυνά με άκρως αποκαλυπτική διάθεση. Μάλιστα, μίλησε και για την απόφασή της να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα και να μετακομίσει μόνιμα στην Κρήτη.

Αποφάσισα να μετακομίσω μόνιμα στην Κρήτη και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη για αυτό.

Δεν με πείραξε καθόλου η καραντίνα, είχα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω. Είναι μεγάλη υπόθεση να τα πηγαίνεις καλά με τον εαυτό σου. Πάντα πίστευαν για εμένα ότι είμαι κοσμική, ενώ στην πραγματικότητα είμαι το αντίθετο. Είμαι πολύ μοναχικό άτομο.

Αναφορικά με τον σύζυγό της που έχει φύγει από τη ζωή, είπε:

"Όταν έχεις ζήσει για πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο και πολύ ωραία και με μια συντροφικότητα που μέχρι το τέλος κάναμε παρέα. Ήταν ο άνθρωπος που αγαπούσα και με αγαπούσε. Καθόμασταν και μιλούσαμε και μου έλεγε "ποιος να φανταζόταν ότι έπειτα από τόσα χρόνια, 36χρόνια, θα έχουμε φτάσει να κάνουμε τόσο καλή παρέα”. Και μετά μια μέρα μου λέει "ξέρεις Ρίκα είσαι πολύ όμορφη”. Του λέω "Νίκο μου, ήμουν όμορφη, δεν είμαι πια όμορφη”. Και μου είπε: "Εγώ σε βλέπω με τα μάτια της ψυχής μου”.

Γιατί όταν τον χάσεις τον άνθρωπό σου, νομίζεις ότι δεν θα μπορείς να ζήσεις. Έπεσα για ένα χρόνο σε βαθιά κατάθλιψη. Και το άλλο που παρατηρείται είναι ότι οι φίλοι σου φεύγουν. Αυτούς που περιμένεις να σε στηρίξουν. Ίσως γιατί φοβούνται ότι μπορεί να γαντζωθείς πάνω τους. Αλλά εγώ επειδή δεν είμαι τέτοιο άτομο, μου αρέσει να τα περνάω και να τα ξεκαθαρίζω τα πράγματα μόνη μου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ