Follow us

Κλέλια Χατζηιωάννου - Κωνσταντίνος Σκορίλας | "Μπήκαμε" στον μεγαλοπρεπή πύργο του νιόπαντρου ζευγαριού στο Παλαιό Ψυχικό

Η "πριγκίπισσα των τάνκερ" μένει σε έναν επιβλητικό πύργο με τον σύζυγο και τα παιδιά τους.

MissBloom TEAM
Κλέλια Χατζηιωάννου

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο Σκορίλα, παντρεύτηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου η γνωστή και ως "πριγκίπισσα των τάνκερ" Κλέλια Χατζηιωάννου. Πρόκειται για τον άντρα με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Άννα και τον Λουκά, που ήταν μάλιστα παρανυφάκια στον γάμο των γονιών τους.

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook ποζάροντας μέσα στο κομψό νυφικο της που φέρει την υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή Λάσκαρη, στο πλευρό του συζύγου της.

Με ελάχιστους καλεσμένους και guest εμφάνιση από την Άννα Βίσση, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο σπίτι του στα βόρεια προάστια.

Πρόκειται για έναν μεγαλοπρεπή πύργο στο Παλαιό Ψυχικό, πλάνα από τον οποίο έχει μοιραστεί κατά καιρούς η Κλέλια Χατζηιωάννου στο προσωπικό της προφίλ.

Εμείς τα συγκεντρώσαμε παρακάτω και αυτό που ομολογουμένως κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλο από τους εντυπωσιακούς πίνακες, τα μαρμάρινα τζάκια, καθώς και τις επιβλητικές ταπετσαρίες.

Κλέλια Χατζηιωάννου - Κωνσταντίνος Σκορίλας | "Μπήκαμε" στον μεγαλοπρεπή πύργο του νιόπαντρου ζευγαριού στο Παλαιό Ψυχικό

Clelia Haji-ioannou

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ