Follow us

Νίκη Σερέτη | "Φοβόμουν να κάνω παιδί γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του"

"Δεν ήθελα να βιώσει όσα βίωσα εγώ".

MissBloom TEAM
Νίκη Σερέτη NDP

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα "Πάμε Δανάη" μίλησε η Νίκη Σερέτη το πρωί της Πέμπτης (16/9). Ειδικότερα, η ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του Mega "Το Αύριο μας ανήκει", αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, αλλά και την απόφαση να μην κάνει παιδιά.

"Στην ηλικία μου δεν θα έκανα παιδί, γιατί ένα παιδί χρειάζεται αντοχές. Απωθούσα σίγουρα την ιδέα ενός παιδιού, έχω γαμοφοβία και με τις σχέσεις έχω κάποια θέματα. Με έλκυαν οι νάρκισσοι που χρειάζονταν ντάντεμα, αλλά θέλω πλέον να νταντέψουν και εμένα.

Ένας λόγος που φοβόμουν παλιότερα να κάνω παιδί ήταν γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του και σε τι κόσμο θα το φέρω. Δεν ήθελα να βιώσει, αν άπειρνε και από τον δικό μου χαρακτήρα, όσα βίωσα εγώ", δήλωσε αρχικά.

Ενώ για την επιστροφή στην TV, είπε

"Μένω σταθερή στις αξίες μου που αφορούν στερεότυπα και την τυποποίηση μου ως ηθοποιό. Δεν θέλω να τυποποιούμαι ως ηθοποιός. Μου έρχονταν συνέχεια ρόλοι που εστίαζαν στο χρώμα μου και αυτό με κούρασε. Αναφέρομαι ως η πρώτη μιγάδα ελληνίδα ηθοποιός και μακάρι να άνοιξα το δρόμο για τα παιδιά της επόμενης γενιάς", είπε η γνωστή και ως Δεβόρα από το "Εκείνες και εγώ".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ