Χριστίνα Μπόμπα | Εξομολογείται τι θα έκανε διαφορετικά στη φροντίδα των παιδιών της

Τι εξομολογήθηκε στους ακολούθους της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο σύζυγος της, Σάκης Τανιμανίδης, αφού πριν λίγο καιρό έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Ο κόσμος του ζευγαριού, πλέον, γυρνάει γύρω από τα δίδυμα μωρά τους και δεν χάνουν στιγμή να μοιράζονται τις οικογενειακές στιγμές τους με τους ακολούθους τους στα socia media.

Με αφορμή τη σημερινή εξομολογητική συνέντευξη της Μαρίας Ηλιάκη στην Ελένη Μενεγάκη, η Χριστίνα Μπόμπα αναφέρθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην ανατροφή των δικών της παιδιών και πιο συγκεκριμένα στο χθεσινό ''λάθος'' της.

Η ίδια ανέφερε στα stories της πλατφόρμας: "Σήμερα έχω πάθει Μαρία Ηλιάκη. Ναι, αυτό που μπαίνει και μας λέει τις εμπειρίες της και πως τα πέρασε. Και χθες έκανα το λάθος, το μέγα λάθος να μην κάνω μπάνιο τα κορίτσια το βράδυ με αποτέλεσμα να χάσουν την ρουτίνα τους, να κοιμηθούν από τις 7 το απόγευμα και να ξυπνήσουν 01:00 νομίζοντας ότι είναι μέρα. Άρχισαν να γελάνε, να παίζουν, να κλαίνε… Το μάτι γαρίδα, ποτέ ξανά! Σήμερα όλη μέρα κουτουλάνε, δεν τρώνε, νυστάζουν πάρα πολύ".