Follow us

Η Δέσποινα Βανδή πιο εντυπωσιακή στο νέο της επαγγελματικό βήμα, ο Γιώργος Λιανός με τη νεογέννητη κόρη του & όλα τα νέα

Κατερίνα Καραβάτου – Μαρία Ηλιάκη: Δες το τρέιλερ του "Τι λες τώρα!", η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε όταν βρέθηκε για ένα χρόνο εκτός τηλεόρασης & η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους - δες φωτογραφίες από το πάρτι-υπερπαραγωγή.

MissBloom TEAM
yupiii

Η Δέσποινα Βανδή πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο "Σπίτι με το MEGA" - Δείτε το trailer

Η Δέσποινα Βανδή πιο εντυπωσιακή στο νέο της επαγγελματικό βήμα, ο Γιώργος Λιανός με τη νεογέννητη κόρη του & όλα τα νέα

Η Δέσποινα Βανδή έρχεται στο "Σπίτι με το MEGA” κρατώντας τη φλόγα του καλοκαιριού αναμμένη. Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00 η ξεχωριστή τηλεοπτική συναυλία θα κρατήσει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, έχοντας φόντο την επιβλητική λίμνη Βουλιαγμένης. Μαζί με την μεγάλη σταρ θα τραγουδήσουν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Μέμος Μπεγνής, ενώ ο λαουτιέρης Μανώλης Κοντάρος θα είναι ο special guest.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Λιανός μαζί με τη νεογέννητη κόρη του στην Ελαφόνησο! Δείτε τις φωτογραφίες

Γιώργος Λιανός - Κωνσταντίνα Καραλέξη

Ο Γιώργος Λιανός είναι ένας χαρούμενος νέος πατέρας, ωστόσο έχει επιλέξει να κρατά την οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πρόσφατα, ο παρουσιαστής βρέθηκε στην Ελαφόνησο, όπου μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Νάνσυ Αντωνίου πάντρεψαν τον Παναγή Τζωρτζάτο. Από την ιδιαίτερη αυτή στιγμή δεν έλειψε η σύντροφος του και η κορούλα τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κατερίνα Καραβάτου – Μαρία Ηλιάκη | Δείτε το τρέιλερ του "Τι λες τώρα!"

Κατερίνα Καραβάτου

Στον τηλεοπτικό αέρα του Mega κυκλοφόρησε το τρέιλερ του "Τι λες τώρα!” με την Κατερίνα Καραβάτου και τη Μαρία Ηλιάκη. Οι αγαπημένες παρουσιάστριες και κολλητές φίλες είναι στο Mega και επιστρέφουν μαζί στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Survivor All Star" | Ξεκίνησαν οι συζητήσεις – Τα πρώτα ονόματα

Παίκτρια του 'Survivor' έγινε για πρώτη φορά μαμά | Η ανακοίνωση της στο Instagram

Ξεκίνησαν ήδη από τώρα οι συζητήσεις για το "Survivor All Star”. Όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στη "Super Κατερίνα” του Alpha, ο Τούρκος παραγωγός έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να ξεκινήσουν οι διαδικασίες και οι συζητήσεις για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης με τη συμμετοχή των καλύτερων παικτών.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ελένη Μενεγάκη: "Ένιωθα σαν να ήμουν σε ένα τρένο που έτρεχε συνεχώς"

Ελένη Μενεγάκη

Συνομιλώντας με τη Μαρία Ηλιάκη στον αέρα της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε όταν βρέθηκε για ένα χρόνο εκτός τηλεόρασης.

"Εμένα κι αυτός ο ένας χρόνος με έκανε να δω τα πράγματα λίγο διαφορετικά σε σχέση με όσο είσαι συνεχώς μέσα στη δουλειά” δήλωσε χαρακτηριστικά η διάσημη παρουσιάστρια, ενώ για την καθημερινότητά της εκτός δουλειάς είπε: "Καταρχήν πέφτουν οι παλμοί. Δεν ξέρω πώς περιγράφεται, αλλά εγώ μπορώ μόνο έτσι. Αισθάνθηκα σαν να ήμουν σε ένα τρένο που έτρεχε και ξαφνικά βγήκα από αυτό και κατάλαβα πως τώρα ξεζαλίζομαι. Κάπως έτσι το αισθάνθηκα, μετά από τόσα χρόνια καθημερινά στην τηλεόραση”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους! Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι-υπερπαραγωγή

Μάνος Παπαγιάννης Αγγελική Δαλιάνη

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης είχαν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι αφού ο βενιαμίν της οικογένειας, ο Νικήτας τους, έκλεισε τα τέσσερα έτη. Οι δυο γονείς αποφάσισαν να ετοιμάσουν κάτι ξεχωριστό για να ομορφύνουν τη μεγάλη μέρα του γιου τους, διοργανώνοντας ένα πάρτι πάνω στα γούστα του εορτάζοντα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ