Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Η απάντηση για τον Snik και το δαχτυλίδι (vid)

"Τον Δημήτρη τον αγαπάω πάρα πάρα πολύ".

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Snik

Σε ένα νέο επαγγελματικό πόστο αναμένεται να δούμε τη φετινή σεζόν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που μετά το "Pop Up" θα αναλάβει την παρουσίαση του Style me Up στον Alpha.

Στη Μύκονο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την αδερφή της και τον Snik

Έτσι, η κάμερα του Πρωινού τη συνάντησε στο πρώτο της γύρισμα και το 33χρονο μοντέλο μίλησε τόσο για τη νέα της αρχή όσο και την επαγγελματική της ζωή και τις φήμες επανασύνδεσης με τον Snik.

"Θα δούμε σύντομα αν και πόσο μου ταιριάζει το concept της εκπομπής. Είχε πολύ άγχος γιατί είναι πολύ διαφορετικό και λέω "πάμε πάλι από την αρχή να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε”. Έχουμε δέσει όμως πάρα πολύ, σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. (...) Με τη Μαρία Μπακοδήμου που έκανε πέρυσι το Style me Up, δε μιλήσαμε, δε την ξέρω αλλά επειδή το Just the 2 of θα γυρίζεται εδώ δίπλα, λογικά θα τη γνωρίσω.

Τα νούμερα τα παρακολουθώ γιατί είναι η δουλειά μου αλλά δε τα φοβάμαι γιατί μάλλον δε τα ξέρω. Εδω δε φοβήθηκα πέρυσι θα φοβηθώ φέτος;” είπε αρχικά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik | Είναι και πάλι μαζί; (pics)

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη επανασύνδεση με τον Snik με αφορμή τις κοινές διακοπές τους, αλλά και την εμφάνιση του δαχτυλιδιού που φορά σε story του Snik, είπε: "Ποιος τα ξαναβρήκε; Αρχικά δεν υπάρχει μόνο ένα δαχτυλίδι στον κόσμο, ας το πιάσουμε από εκεί. Από την άλλη θα πω ότι ο Δημήτρης είναι ένα πάρα πάρα πολύ καλό παιδί και τον αγαπάω πάρα πάρα πολύ και ότι και να συμβαίνει μεταξύ μας, υπάρχει πάρα πάρα πολλή αγάπη και είμαστε δυο άνθρωποι που συνεννοούμαστε πολύ ωραία και είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Ας λέγεται ό,τι θέλετε. Μη ρωτήσεις αν είμαι μόνη, τόση ώρα ωραία δε τα λέμε;”

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ