Follow us

O Αλέξανδρος Μπουρδούμης για την υπόθεση Φιλιππίδη: "Δεν ήταν εύκολο να δουλεύω μαζί του ενώ ήξερα τι είχε κάνει στη γυναίκα μου"

Τι ανέφερε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στη Μπέττυ Μαγγίρα;

MissBloom TEAM
Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Καλεσμένος της Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα;” στο OPEN βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο αγαπημένος ηθοποιός που το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στη πρώτη γραμμή του ελληνικού #metoo στηρίζοντας ανοιχτά τη σύζυγό του Λένα Δροσάκη αλλά και όλα τα θύματα που υπέστησαν ψυχολογική και σωματική βία, μίλησε ανοιχτά στη Μπέττυ Μαγγίρα για το γεγονός αυτό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως έπαιζε με τον Πέτρο Φιλιππίδη το διάστημα που η Λένα Δροσάκη κατήγγειλε το περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα, υποστήριξε: "Ήταν πολύ δύσκολο [...] Παίζαμε εκείνο το διάστημα στο "Χαιρέτα μου τον πλάτανο”. Όσα είχαν γίνει στη Λένα τα γνώριζα, γιατί είχαν συμβεί πριν τη γνωρίσω. Μετά που τη γνώρισα, ήξερα τι έγινε. Ήταν πολύ δύσκολη η θέση μου. Υπήρχε μια αμηχανία και από τους δυο μας. Είχε τύχει παλιότερα να δουλέψω σε δικό του θίασο, οπότε είχα μια γνωριμία [...] Γινόντουσαν τα γυρίσματα και προσπαθούσα να κρατήσω χαμηλούς τόνους και να κάνω τη δουλειά μου [... ]

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ