Follow us

10 φιλίες διάσημων Ελλήνων που έχουν αντέξει στον χρόνο

Διάσημοι φίλοι και φίλες που πέρασαν το τεστ του χρόνου, αποδεικνύοντας πως η φιλία δεν αποτελεί ουτοπία κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

MissBloom TEAM
Μενεγάκη - Θεοδωρίδου NDP

Οι διάσημοι της ελληνικής showbiz συχνά δηλώνουν πως δύσκολα κάνουν αληθινές φιλίες από τον χώρο τους, αφού η ιστορία έχει δείξει πως σε πολλές περιπτώσεις τα συναισθήματα τους τελικά δεν ήταν πραγματικά, παρά πήραν λίγη λάμψη από τα φώτα της δημοσιότητας και οι σχέσεις αυτές αποτελούν πλέον παρελθόν. Και όμως οι παρακάτω Έλληνες celebrities έχουν αποδείξει πως υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα, με τις φιλίες τους να μετρούν αρκετά χρόνια.

Διάβασε επίσης : Ελένη Πασχαλίδη | Η κόρη των Ρέμου - Μπόσνιακ με τα μακριά καστανά μαλλιά πηγαίνει στο σχολείο με στιλ (pic)

Ελένη Μενεγάκη – Νατάσσα Θεοδωρίδου

Ελένη Μενεγάκη – Νατάσσα Θεοδωρίδου

Η φωτογραφία τους θα μπορούσε να αποτελεί το λόγκο της γυναικείας φιλίας, με τις δύο γυναίκες να βρίσκονται συχνά η μία στο πλευρό της άλλης. Η Ελένη Μενεγάκη δε χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει την κουμπαριά της με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, την οποίας τα κομμάτια τα έχει συνδέσει με όλες τις στιγμές της ζωής της.
 

Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Δεν μπορείς να αναφέρεις τον έναν χωρίς τον άλλο. Οι δυο παρουσιαστές συνεργάζονται πολλά χρόνια μαζί και έχουν καταφέρει να αποκτήσουν μία φιλία δεκαετιών που έχει αντέξει μέχρι σήμερα.

Τζένη Μπότση – Φώτης Σεργουλόπουλος

Τζένη Μπότση – Φώτης Σεργουλόπουλος

Η Τζένη Μπότση όταν αναφέρεται στον φίλο της, Φώτη Σεργουλόπουλο, μιλάει με τα καλύτερα λόγια, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση του παρουσιαστή. Μάλιστα, ο τελευταίος είχε στηρίξει αρκετά την ηθοποιό, ύστερα από το ξέσπασμα του ελληνικού #metoo στον καλλιτεχνικό χώρο και τις καταγγελίες γνωστών γυναικών ηθοποιών.

Νίκος Χατζηνικολάου – Γιώργος Λιάγκας

Νίκος Χατζηνικολάου – Γιώργος Λιάγκας

Μεγάλη εκτίμηση τρέφει ο ένας για τον άλλο. Οι δυο δημοσιογράφοι συνεργάζονται αρκετά χρόνια και έχουν αναπτύξει μία δυνατή φιλία. Ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε παντρέψει το ζευγάρι Σκορδά-Λιάγκα, ενώ είναι, επίσης, νονός του γιου τους, Γιάννη.

Ελεονώρα Μελέτη – Φλορίντα Πετρουτσέλι

Ελεονώρα Μελέτη – Φλορίντα Πετρουτσέλι

Γνωρίστηκαν αρκετά χρόνια πριν, όταν συμμετείχαν στην ίδια εκπομπή. Οι δυο παρουσιάστριες, παρά το τέλος της συνεργασίας τους, συνέχισαν να κάνουν παρέα και φέτος βρίσκονται ξανά μαζί τηλεοπτικά. Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη και ο σύζυγός της έχουν βαφτίσει τον γιο της Φλορίντας Πετρουτσέλι.

Αθηνά Οικονομάκου – Βάσω Λασκαράκη

Αθηνά Οικονομάκου – Βάσω Λασκαράκη

Τις ένωσε πιθανώς το κοινό τους πάθος για την υποκριτική, όμως τις κράτησε μαζί το γεγονός ότι ταιριάζουν πολύ. Οι δυο γυναίκες συχνά περνούν χρόνο μαζί, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές στο παρελθόν που τις είχαμε δει μέσω social media να κάνουν κοινές διακοπές και ταξίδια.

Σίσσυ Χρηστίδου – Παύλος Σταματόπουλος

Σίσσυ Χρηστίδου – Παύλος Σταματόπουλος

Η συνεργασία αλλά και η φιλία τους μετράει πολλά χρόνια, με τους δύο παρουσιαστές να έχουν μοιραστεί μαζί πολλές προσωπικές τους στιγμές.

Γιώργος Καπουτζίδης – Αγγελική Λάμπρη

Γιώργος Καπουτζίδης – Αγγελική Λάμπρη

Οι δύο ηθοποιοί είναι φίλοι πάνω από 20 χρόνια και μέχρι σήμερα συνεχίζει να στηρίζει ο ένας τον άλλο σε όποια απόφαση κι αν πάρει.

Δέσποινα Βανδή – Κώστας Καπετανίδης

Δέσποινα Βανδή – Κώστας Καπετανίδης

Από τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, ο Κώστας Καπετανίδης βρισκόταν στο πλευρό της. Οι δυο φίλοι έχουν μία πολύ στενή σχέση, μάλιστα ο σκηνοθέτης έχει βαφτίσει και την κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα.

Αντώνης Ρέμος – Γιάννης Βαρδής

Αντώνης Ρέμος – Γιάννης Βαρδής

Τους δύο τραγουδιστές τούς συνδέει μια πολύ τρυφερή φιλία. Εξάλλου, ο Αντώνης Ρέμος ήταν πολύ καλός φίλος του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, ο οποίος τού είχε χαρίσει κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Πρόσφατα, ο Αντώνης Ρέμος βάφτισε τον γιο του Γιάννη Βαρδή, ο οποίος πήρε φυσικά το όνομα «Αντώνης».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ