Follow us

Ιωάννα Μαλέσκου | "Θέλω να παντρευτώ"

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τον γάμο και τα νούμερα τηλεθέασης.

ioanna maleskou NDP Photo Agency

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη στο Open "Open Weekend" και έκανε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στον γάμο της συνεργάτιδας της Μάρτζυ Λαζάρου με τον Τάσο Παπαπέτρου, οι οποίοι παντρεύτηκαν το βράδυ της Παρασκευής και η ομάδα του "Love It" βρισκόταν το πλευρό τους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου εξέφρασε μάλιστα την επιθυμία της να παντρευτεί, δηλώνοντας πως "Είναι πολύ δύσκολο το ταίρι σου, τον άνθρωπο σου που τον κοιτάζεις στα μάτια τα πρωί και ξέρεις ότι θέλεις να είσαι μαζί του όλη μέρα. Είμαι σε μια ήρεμη φάση της ζωής μου και η αλήθεια είναι ότι βλέποντας και τα παιδιά τώρα θα ήθελα πολύ να έρθει και η δική μου στιγμή".

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην επαγγελματική της πορεία μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, αποκαλύπτοντας εάν την απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης και εάν την αγχώνει ο ανταγωνισμός.

"Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, είναι μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν και κάθε μέρα για μένα είναι στοίχημα. Τα νούμερα τα κοιτάζουμε όλοι, αλλά αυτά είναι δείγματα όχι για να μας χαρακτηρίσουν και να μας προσδιορίσουν το περιεχόμενο και την ποιότητα και έτσι θέλω να συνεχίσω να λειτουργώ για όσο θα βρίσκομαι στην τηλεόραση και κάνω αυτό που αγαπώ".

Δες εδώ τις δηλώσεις της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ