Follow us

Monica Bellucci | Έφτασε στην Ελλάδα για την παράσταση της στο Ηρώδειο (photos)

Η ηθοποιός θα βρεθεί στη χώρα μας για τρεις μοναδικές παραστάσεις.

Monica Bellucci NDP Photo Agency

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα έφτασε το βράδυ του Σαββάτου η Monica Bellucci, η οποία πρόκειται να εμφανιστεί σε λίγες ημέρες στο Ηρώδειο. Η ηθοποιός με τη μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο του κινηματογράφου πρόκειται να υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας στην παράσταση "Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις", η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Τομ Βολφ.

Η Ιταλίδα σταρ έφτασε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με minimal σύνολο, συνδυάζοντας μαύρο ψηλόμεσο, flared παντελόνι με λευκό τοπ και μαύρο σακάκι, ενώ δεν έβγαλε στιγμή τη μάσκα προσώπου.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως η Monica Bellucci θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο τα εισιτήρια της παράστασης έγιναν sold out μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι, οι διοργανωτές πρόσθεσαν μία επιπλέον ημέρα παράστασης στις δύο ήδη προγραμματισμένες.

Η παράσταση που θα παρουσιαστεί με ελληνικούς υπέρτιτλους έκανε πρώτη φορά πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι. Οι μουσικοί που θα συνοδεύσουν τη Monica Bellucci είναι η Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, υπό την διεύθυνση του κορυφαίου Έλληνα μαέστρου, Γιώργου Πέτρου.

Φωτογραφίες από την άφιξη της στην Αθήνα

Monica Bellucci | Έφτασε στην Ελλάδα για την παράσταση της στο Ηρώδειο (photos)
Monica Bellucci
Monica Bellucci
Monica Bellucci
Monica Bellucci

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ