Follow us

Η Σίσσυ Χρηστίδου για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου | "Κανείς μας δεν το περίμενε"

Η παρουσιάστρια σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή της.

sissy christidou NDP Photo Agency

Στο περιοδικό "ΟΚ!” και στον Νίκο Γεωργιάδη μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, αφού η παρουσιάστρια μίλησε και για τις δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή της "Χαμογέλα και πάλι".

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε "Δεν μπορώ να σου απαντήσω για τις τοποθετήσεις της Ελισάβετ γιατί είναι η δική της θέση και μόνο εκείνη μπορεί να δώσει επιπλέον απαντήσεις πάνω σε αυτό. Όσον αφορά την δική μου θέση πάνω στο θέμα, θεωρώ ότι είναι πολύ ξεκάθαρη και νομίζω ότι έχει αποδειχτεί από τον τρόπο που διαχειρίστηκα το θέμα αυτό στην εκπομπή όλους αυτούς τους μήνες αλλά και εκείνη τη μέρα. Προφανώς δεν το περίμενα, θεωρώ ότι ήταν σαφές. Κανείς μας δεν το περίμενε γιατί δεν είχε τοποθετηθεί μέχρι σήμερα".

Υπενθυμίζουμε πως η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" στο Mega και όταν αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη δήλωσε

"Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς όσο τον Πέτρο Φιλιππίδη. Την ώρα που κάνει σκηνοθεσία. Έχει πολύ σημασία αυτό που λέω. Τα διαχωρίζω τελείως. Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Έχω δουλέψει πολύ με τον Πέτρο. Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτά που συνέβησαν. Τα διαχωρίζω αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά.

Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;

Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί, θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας; Δεν έχουμε κάνει τίποτα; Έχει πάρει η μπάλα πολλούς ανθρώπους.

Μίλησα με τον Πέτρο. Φυσικά τον πήρα τηλέφωνο. Μιλήσαμε 1-2 φορές. Δεν είναι ωραία αυτά να γίνονται. Βεβαίως συμφωνώ που βγήκαν αυτά. Εγώ δε γνώριζα. Αυτά γίνονται μέσα σε κλειστές πόρτες. Αν μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο εγώ δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω. Αλλά μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που παγώνουν. Δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε. Εσείς δεν έχετε κάνει πράγματα που ντρέπεστε; Τέτοιες μεσημεριανές εκπομπές έχουν κάνει τέρατα. Να πας να ψάχνεις στα σκουπίδια ανθρώπου δεν είναι τέρας;… Όλα είναι εξουσία. Όπου υπάρχει εξουσία, υπάρχουν και παρατράγουδα, που βεβαίως κανείς δε τα επικροτεί.

Όταν έχεις θέατρο, θίασο, είσαι πρωταγωνιστής, όταν έχεις οτιδήποτε παρακαλάνε οι άνθρωποι να μπουν, είναι πολύ εύκολο να συμπεριφερθείς αλαζονικά. Χωρίς αυτό να δικαιολογεί τίποτα. Μετά θα πρέπει να βρεθείς αντιμέτωπος με τις πράξεις σου. Αυτό δεν αλλάζει. Αλλά είναι τρομακτικό το πώς μπορείς να γλιστρήσεις, ακόμα κι όταν από άγνωστος γίνεσαι γνωστός".

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της | "Ένιωσα πολλές φορές να λυγίζω"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ