Follow us

Οι Μαρακάκης - Θωμοπούλου βάπτισαν την κόρη τους, η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει τους λόγους αποχώρησής της από το "GNTM" & όλα τα νέα

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ αγκαλιά στη βραδινή τους έξοδο, η συγκίνηση της Έλενας Ακρίτα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου και η εξομολόγηση για την κατάθλιψη & η Αφροδίτη Γραμμέλη καρφώνει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Δεν αλλάζω ούτε μία λέξη από αυτά που έχω πει και αυτά που έχω γράψει".

MissBloom TEAM
yupiii

Ο Γιάννης Μαρακάκης η Νίκη Θωμοπούλου βάπτισαν την κόρη τους. Τα πρώτα πλάνα

Οι Μαρακάκης - Θωμοπούλου βάπτισαν την κόρη τους, η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει τους λόγους αποχώρησής της από το "GNTM" & όλα τα νέα

Η ζωή του Γιάννη Μαρακάκη και της Νίκης Θωμοπούλου ομόρφυνε ακόμη περισσότερο με τον ερχομό της κόρης τους,τον Μάρτιο του 2020. Πριν από μικρό χρονικό διάστημα, οι δύο χαρούμενοι γονείς βάπτισαν το κοριτσάκι τους, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε μία ονειρεμένη δεξίωση στο κτήμα Μελισσουργού στα Καλύβια. Στη νεοφώτιστη δόθηκε το όνομα Ιωάννα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ αγκαλιά στη βραδινή τους έξοδο

Ρέμος Μπόσνιακ

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, και οι δυο τους είναι αχώριστοι. Ο έρωτάς τους αποτυπώνεται με τον τρόπο του στις κοινές τους εμφανίσεις. Η πρόσφατη βραδινή έξοδός τους δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει τους λόγους αποχώρησής της από το "GNTM"

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά κατόπιν δικής της απόφασης, δεν ανήκει πλέον στην κρητική επιτροπή του "GNTM”. Μιλώντας στον Κώστα Μπουρούση και το περιοδικό "Gala” αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα, στο πως αισθάνθηκε τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά και στο νέο της τηλεοπτικό βήμα στο "Dancing with the Stars”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Έλενα Ακρίτα | Η συγκίνηση για την Ιωάννα Παλιοσπύρου και η εξομολόγηση για την κατάθλιψη

Έλενα Ακρίτα

Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη προχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής η Έλενα Ακρίτα. Η έμπειρη δημοσιογράφος κάθισε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού και του "Καλύτερα δε γίνεται" και προχώρησε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Αφροδίτη Γραμμέλη καρφώνει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Δεν αλλάζω ούτε μία λέξη από αυτά που έχω πει και αυτά που έχω γράψει"

Στη μπηχτή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κατά την συνάντηση τους στο live του Big Brother αναφέρθηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή "Όλα Γκουντ". Η Queen Dina κατά την είσοδό της πέταξε το καρφί της ευθέως και είπε στον τηλεοπτικό αέρα χιουμοριστικά στη δημοσιογράφο και τηλεκριτικό "Με έχετε στολίσει πολλές φορές" .

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ