Follow us

Η Τζούλια Νόβα κάνει πρόβα νυφικού | Παντρεύεται τον σύντροφό της λίγο πριν γεννήσει

Η εγκυμονούσα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος αποφάσισαν να παντρευτούν λίγο πριν γίνουν γονείς.

MissBloom TEAM
Τζούλια Νόβα @Julianova

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζούλια Νόβα, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ειδικότερα, η εγκυμονούσα που γνωρίσαμε μέσα από τον "Τροχό της Τύχης", διανύει τον έβοδομο μήνα της κύησης και δεν βλέπει την ώρα να υποδεχθεί τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι", αναμένεται να ενωθεί με τον εκλεκτό της καρδιάς της με τα ιερά δεσμά του γάμου, καθώς αποφάσισαν να επισφραγίσουν με αυτόν τον τρόπο τον έρωτά τους λίγο πριν γίνουν γονείς.

Όπως προσέθεσε στην ίδια εκπομπή, την επόμενη χρονιά θα τελέσουν και τον θρησκευτικό γάμο τους. Μιλώντας στην Ελένη Βουλγαράκη, το πρώην κορίτσι του "Τροχού της τύχης” είπε:

"Έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το μόνο που με άγχωσε στο νυφικό ήταν να μη φανεί η κοιλίτσα. Δεν είμαι από εκείνες που την επιδεικνύουν.

Θέλω σε 1-2 μήνες να έχω επανάλθει. Θέλω ο άντρας μου να με βλέπει όπως με γνώρισε, δεν είναι καλό να αφηνόμαστε. Δεν επιδιώξαμε την εγκυμοσύνη έτυχε, ήταν θαύμα. Έγινε μια φορά και οι πιθανότητες ήταν μηδαμινές. Ήταν γραφτό να γίνει. Όταν πήγαμε στον γιατρό και ακούσαμε την καρδούλα του πάθαμε σοκ".

Μέχρι πριν από έναν χρόνο ήμουν αρνητική να κάνω παιδί, έτσι είχα μεγαλώσει. Άκουγα από τον πρώην σύντροφό μου ότι αν κάνεις παιδί καταστρέφεται η ζωή σου, αυτό ήταν το δικό του σκεπτικό, όχι το δικό μου. Ο Μιχάλης μου είπε κάτι τελείως αντίθετο. Θέλει να είναι δίπλα μου και να με βοηθάει με το παιδί.

Η Τζούλια Νόβα κάνει πρόβα νυφικού | Παντρεύεται τον σύντροφό της λίγο πριν γεννήσει

Δες παρακάτω αναλυτικά τη συνέντευξη αλλά και την πρόβα νυφικού της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ