Follow us

Πέτρος Φιλιππίδης | "Ήταν "εμμονική". Δήλωνε μπροστά σε όλους ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου"

Η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη σοκάρει με τον τρόπο που ο ηθοποιός επιχειρεί να ρίξει το φταίξιμο των πράξεων του στα θύματα του.

MissBloom TEAM
Πέτρος Φιλιππίδης NDP

Σοκαριστική και απερίγραπτη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη στην ανακρίτρια, με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη να επιχειρεί (οπώς αρκετοί μπορούσαν ήδη να φανταστούν) να ρίξει το φταίξιμο για τις πράξεις που τον βαραίνουν στα τρία θύματα του.

Ο ηθοποιός που εδώ και δύο μήνες βρίσκεται στη φυλακή, εξιστόρησε αναλυτικά την δική του εκδοχή της ιστορίας, υποστηρίζοντας ότι είχε συναινετικές ερωτικές συνευρέσεις με τις τρεις γυναίκες που κατήγγειλαν βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα ο Φιλιππίδης χαρακτήρισε τα θύματα του "εμμονικά", σοκάροντας με το θράσος πίσω από τους ισχυρισμούς του.

Σύμφωνα με τον ίδιο στην περίπτωση της Α.Μ. της πρώτης καταγγέλλουσας για το αδίκημα του βιασμού, η οποία τυγχάνει να είναι και κόρη φίλης του ηθοποιού, ο Φιλιππίδης τη χαρακτηρίζει "εμμονική", επισημαίνοντας ότι τον ενοχλούσε διαρκώς καθώς και ότι σε δημόσια εκδήλωση (τελετή βάπτισης του παιδιού ενός συνεργάτη του) δεν δίστασε να δηλώσει, μπροστά στον γιο του, ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, ότι τον αγαπάει και ότι εκείνος καν δεν της μιλάει.

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ