Follow us

Άγριες Μέλισσες | Η Ελένη γελάει πάνω από τον τάφο του Μιλτιάδη και γίνεται viral (vid)

Το video που πρέπει να δεις.

MissBloom TEAM
Άγριες Μέλισσες

Την πρεμιέρα της νέας σεζόν της αγαπημένης τους σειράς περιμένουν με αγωνία και ενθουσιασμό οι fans των "Άγριων Μελισσών". Ευτυχώς για εκείνους δεν θα χρειαστεί να περιμένουν για πολύ ακόμη, μιας και η επιτυχημένεη σειρά εποχής του ANT1 αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι τη Δευτέρα 27 Σεπτμβρίου.

Μέχρι τότε όμως οι πρωταγωνιστές της φροντίζουν να τροφοδοτούν συνεχώς τα social media με backstage υλικό που αξίζει να δεις. Ένα μάλιστα από αυτά είναι άκρως ξεκαρδιστικό και δεν άργησε να αποσπάσει αμέσως χιλιάδες προβολές.

Όπως θυμάσαι, ο δεύτερος κύκλος τελείωσε με τον θάνατο του Μιλτιάδη και της Ανέτ, ο οποίος συγκλόνισε το Διαφάνι, ενώ η Ελένη Σταμίρη θέλησε να κλάψει πάνω από τον τάφο του Μιλτιάδη. Ο Γιώργος Γάλλος λοιπόν δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram όπου βλέπουμε τη Μαρία Κίτσου να λέει φωναχτά "Το καλύτερο παιδί χάσαμε. Τον ωραιότερο άντρα. Αθάνατος!"

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ρίξει και χώμα στον τάφο, με τη Μαρία Κίτσου να ξεσπά τελικά σε γέλια συμπαρασύρροντας και τους υπόλοιπους ηθοποιούς και συντελεστές που βρίσκονταν γύρω της.

Άγριες Μέλισσες | Η Ελένη γελάει πάνω από τον τάφο του Μιλτιάδη και γίνεται viral (vid)

Ήμουν εκεί κι όταν δεν ήμουν, σημείωσε ο Γιώργος Γάλλος στη λεζάντα του post του.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ