Follow us

Κορίνα Τσοπέη | Η πρώην Μις Υφήλιος πούλησε το εξοχικό της στη Μύκονο μετά από 25 χρόνια

Δες πώς είναι σήμερα η 77χρονη - Η ζωή στο Los Angeles.

MissBloom TEAM
Κορίνα Τσοπέη NDP

Στην εκπομπή "ΕΡΤ Σαββατοκύριακο" εμφανίστηκε με ζωντανή σύνδεση από το Los Angeles η Κατερίνα Τσοπέη, το πρωί του Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου. Η Μις Υφήλιος 1964 που σήμερα είναι 77 ετώ, μίλησε για τη ζωή της στις ΗΠΑ όπου και μένει μόνιμα τα τελευταία 50 χρόνια, καθώς και το εξοχικό της σπίτι στη Μύκονο, το οποίο πούλησε μετά από 25 χρόνια.

"Τα πρώτα χρόνια αισθανόμουν ότι ήμουν πολύ μακριά από την Ελλάδα, τώρα με τα social media, αισθάνομαι ότι είμαι δίπλα. Και τα ελληνικά τα καταλαβαίνω καλύτερα. Είμαι στην Αμερική 50 + χρόνια, 55 περίπου. Είναι ήσυχη η καθημερινότητά μου, είναι σαν χωριό εδώ που μένω. Το Beverly Hills είναι κοντά, οπότε βλέπω τις φιλενάδες μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη με αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή. Είμαι 77 χρονών".

"Ήμουν στη Μύκονο το καλοκαίρι. Έμεινα εκεί 6 εβδομάδες. Έφυγα από το νησί στις 29 Αυγούστου, αλλά θα σας πω με λύπη μου ότι δε θα ξαναέρθω στη Μύκονο γιατί πέρασα 25 απίθανα χρόνια, έχω πολλούς γνωστούς και φίλους.

Πλέον για εμένα δεν έχει ενδιαφέρον. Είναι και μεγάλο το ταξίδι. Οι Έλληνες ήταν το 1%, οι περισσότεροι ήταν ξένοι, πολλοί ξένοι- καλό για τον τουρισμό. Πούλησα το σπίτι μέσω της αδερφής μου.

Το έχτισε ο άντρας μου, έχω απίθανες αναμνήσεις αλλά τον άντρα μου τον έχω στην καρδιά μου. Δεν είναι ανάγκη να πάω στη Μύκονο για να τον βρω. Έρχεται η εποχή που αλλάζουν τα γούστα και η ζωή σου. Το ταξίδι είναι πάρα πολύ μακρινό".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ