Follow us

H Νατάσα Ράγιου έγινε νονά | Το midi μπλε φόρεμα και οι φωτογραφίες με τη βαφτιστήρα της

Η εμφάνιση της δημοσιογράφου.

MissBloom TEAM
Νατάσα Ράγιου NDP

Μερικά ευχάριστα νέα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους η Νατάσα Ράγιου, καθώς έγινε νονά. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος βάφτισε την κόρη φιλικού της ζευγαριού στις Σπέτσες και δεν παρέλειψε να αναρτήσει μερικές φωτογραφίες από το μυστήριο στον λογαριασμό της στο Facebook. Το όνομα της νεοφώτιστης είναι Άννα-Καλομοίρα.

Στο post της, η πρώην βουλευτής Αχαΐας έγραψε:

Ήταν μια ωραία βάφτιση... Δύο για την ακρίβεια! Με τον αγαπημένο φίλο και εξαιρετικό δήμαρχο Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμο βαφτίσαμε τα διδυμάκια της Έλντας μας στις Σπέτσες, όπου ο πάτερ Ανδρέας μας κέρδισε με την γλυκύτητά του. Η Μαρία-Καρολίνα του Κώστα δεν έβγαλε άχνα. Ήρεμη, ψύχραιμη και ατάραχη. Σαν τον νονό της. Η δική μου Άννα-Καλομοίρα σήκωσε το νησί στον αέρα με τις φωνές και την φασαρία. Φτυστή η νονά! Ιδανικοί συμπαραστάτες και αρωγοί στο πλευρό μας η Λιάνα και ο Τζιοβάννι..Πολύτιμοι και ετοιμοπόλεμοι! Να ζήσουν τα κοριτσάκια μας!"

Ιδανικοί συμπαραστάτες και αρωγοί στο πλευρό μας η Λιάνα και ο Τζιοβάννι..Πολύτιμοι και ετοιμοπόλεμοι! Να ζήσουν τα κοριτσάκια μας!"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ