Follow us

"Πιστεύουμε ότι έχουμε εντοπίσει το πτώμα της Gabby Petito σε πάρκο του Γουαιόμινγκ"

Η 22χρονη vlogger είχε εξαφανιστεί πριν από έναν μήνα. Μόλις το FBI βρήκε το πτώμα της, εξαφανίστηκε με μυστηριώδη τρόπο ο σύντροφός της.

MissBloom TEAM
Gabby Petito YouTube

Το FBI μόλις ανακοίνωσε σε επίσημη συνέντευξη Τύπου ότι το πτώμα που εντοπίστηκε στο εθνικό πάρκο στην πολιτεία του Γουαϊόμινγκ ανήκει, πιθανότατα, στην εξαφανισμένη blogger Gabby Petito, η οποία αγνοούνταν εδώ και έναν μήνα.

Σύμφωνα με ανώτερο αξιοματικό του FBI η σωρός μία νεαρής γυναίκας που βρέθηκε σε κατασκήνωση περίπου 20 μίλια βόρειας της πόλης Τζάκσον ταιριάζει με την 22χρονη Petito, η μυστηριώδης εξαφάνιση της οποίας έχει αναστατώσει την κοινή γνώμη των ΗΠΑ με το FBI να την αναζητά εδώ και 30 περίπου ημέρες. Αν και η διαδικασία της ταυτοποίησης δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100% οι Αρχές έχουν ήδη ειδοποιήσει την οικογένεια της νεαρής γυναίκας, ενώ ο πράκτορας του FBI Charles Jones συμπλήρωσε σε σχετική ανακοίνωση ότι "τα αίτια του θανάτου παραμένουν ακόμα ασαφή". "Εκτιμούμε πολύ τη διακριτικότητα και την υποστήριξη όλων όσο ακόμα διεξάγεται η σχετική έρευνα", συμπλήρωσε.

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Kεντρική φωτογραφία: ΥοuTube

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ