"Πιστεύουμε ότι έχουμε εντοπίσει το πτώμα της Gabby Petito σε πάρκο του Γουαιόμινγκ"

Η 22χρονη vlogger είχε εξαφανιστεί πριν από έναν μήνα. Μόλις το FBI βρήκε το πτώμα της, εξαφανίστηκε με μυστηριώδη τρόπο ο σύντροφός της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το FBI μόλις ανακοίνωσε σε επίσημη συνέντευξη Τύπου ότι το πτώμα που εντοπίστηκε στο εθνικό πάρκο στην πολιτεία του Γουαϊόμινγκ ανήκει, πιθανότατα, στην εξαφανισμένη blogger Gabby Petito, η οποία αγνοούνταν εδώ και έναν μήνα.

Σύμφωνα με ανώτερο αξιοματικό του FBI η σωρός μία νεαρής γυναίκας που βρέθηκε σε κατασκήνωση περίπου 20 μίλια βόρειας της πόλης Τζάκσον ταιριάζει με την 22χρονη Petito, η μυστηριώδης εξαφάνιση της οποίας έχει αναστατώσει την κοινή γνώμη των ΗΠΑ με το FBI να την αναζητά εδώ και 30 περίπου ημέρες. Αν και η διαδικασία της ταυτοποίησης δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100% οι Αρχές έχουν ήδη ειδοποιήσει την οικογένεια της νεαρής γυναίκας, ενώ ο πράκτορας του FBI Charles Jones συμπλήρωσε σε σχετική ανακοίνωση ότι "τα αίτια του θανάτου παραμένουν ακόμα ασαφή". "Εκτιμούμε πολύ τη διακριτικότητα και την υποστήριξη όλων όσο ακόμα διεξάγεται η σχετική έρευνα", συμπλήρωσε.

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Kεντρική φωτογραφία: ΥοuTube

Tags