Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Επιστροφή στο γυμναστήριο με total white αθλητικό look

Η νέα μαμά λατρεύει το pilates.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Στην αθλητική της ρουτίνα επέστρεψε μετά από πολύ καιρό η Χριστίνα Μπόμπα. Συγκεκριμένα, η 33χρονη Influencer που τον περασμένο Ιούνιο έγινε για πρώτη φορά μητέρα φέρνοντας στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της με τον Σάκη Τανιμανίδη, βρέθηκε στο αγαπημένο της fitness studio.

Χριστίνα Μπόμπα | Επιστροφή στο γυμναστήριο με total white αθλητικό look

Η σύζυγος του παρουσιαστή που είχε μιλήσει ξανά για την αγάπη της στην άσκηση πολλές φορές στο παρελθόν, εμπιστεύεται τη μέθοδο pilates και για αυτή την περίοδο, τρεις δηλαδή μήνες μετά τη γέννα.

Χαρακτηριστικά, η όμορφη μαμά είχε δηλώσει στο περιοδικό Shape:

Έχω πολλές μεγάλες αγάπες στο fitness. Πέρασα μια περίοδο που το είχα ρίξει στο γυμναστήριο πολύ έντονα, έκανα βάρη και το σώμα μου είχε ανταποκριθεί, ήταν στα καλύτερά του. Το καλοκαίρι έβαλα λίγο στο πρόγραμμα το Pilates και μου άρεσε. Γι’ αυτή τη σεζόν, και αφού έχω δοκιμάσει διάφορα είδη άσκησης, κατέληξα πως θέλω να κάνω ένα συνδυασμό μποξ, yoga και μυϊκής ενδυνάμωσης με βάρη, μιας και είναι τα τρία είδη που αγαπώ περισσότερο και βλέπω να κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά στο σώμα μου.

Φόρεσε λοιπόν το αγαπημένο της αθλητικό σύνολο, λευκή φόρμα και top, έπιασε αλογοουρά στα μαλλιά της και πήγε πρώτη φορά στο γυμναστήριο μετά από "πολυυυ καιρό".

Φυσικά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια mirror selfie από εκεί

Χριστίνα Μπόμπα | Επιστροφή στο γυμναστήριο με total white αθλητικό look

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ