Follow us

Κατερίνα Καραβάτου | "Κοιτάω στα μάτια όσους με πρόδωσαν, αυτοί μπορούν;"

Η πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου: Η συγκίνηση & οι μπηχτές κατά πάντων on air στην "Ελένη"

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καραβάτου NDP

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου. Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της "Τι λες τώρα!” με την Μαρία Ηλιάκη στο Mega, η αγαπημένη παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για όλους και για όλα.

Γεμάτη χαρά αλλά και αμηχανία παραδέχτηκε ότι δεν της αρέσουν οι αλλαγές και προτιμά την ασφάλεια. Όταν τη ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη αν έχει ξαναβρεθεί στη ζώνη του Σαββατοκύριακου εκείνη με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε: "Φυσικά. Αλήθεια δεν το θυμάσαι; Ήταν μια χρονιά στον Αlpha με το "Μεσ' την καλή χαρά”. Τη θυμάσαι εκείνη τη χρονιά; Εγώ ήθελα να την ξεχάσω”.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την αποχώρησή της από το Star της ανέφερε πως φέτος ανοίχτηκε λίγο παραπάνω και έδειξε πέρα από τα κοινά συναισθήματα κι εκείνο του θυμού, η Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε: "Θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου και να μεταφέρω τη δουλειά όσων δουλεύουν για την εκπομπή και να διασκεδάζω τους ανθρώπους. Υπάρχουν στιγμές που δεν είναι ίδιες. Αν καταλαβαίνω καλά αυτό που θέλεις να μου πεις, είναι ότι φέτος μπορεί να με είδατε θυμωμένη, ενώ παλαιότερα με βλέπατε δειλή ή πιο επιφυλακτική [...]

Κρατάω πάντα τα προσχήματα. Άκου εγώ θεωρώ ένα υπέροχο προσόν τον σεβασμό, έτσι με έμαθαν οι γονείς μου και θέλω να είμαι εντάξει. Αν δεν είμαι εντάξει, έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα, ζορίζομαι ιδιαίτερα. Αυτό, όμως, μου δίνει μια τεράστια δύναμη!”

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ