Follow us

Ευδοκία Ρουμελιώτη | Η συγκινητική εξομολόγησή της για την υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε (vid)

"Δεν νομίζω να τον ξαναδώ. Αυτό το παιδί θα είναι για πάντα μέσα μου".

MissBloom TEAM
Ευδοκία Ρουμελιώτη NDP

Στην εκπομπή "Ελένη" και τη Δέσποινα Τσόκου παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ανοίγοντας την καρδιά της και μιλώντας για την οικογένειά της και τη σχέση της με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη.

"Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 12 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι το σημαντικότερο είναι να θαυμάζει ο ένας τον άλλον. Ο θαυμασμός για εμένα είναι πιο σημαντικός και από τον έρωτα- ο έρωτας είναι κάτι που φεύγει.

Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 12 χρόνια, πόσο να μείνω ερωτευμένη; Το ότι τον θαύμαζα από την στιγμή που τον γνώρισα και συνεχίζω να τον θαυμάζω, αυτό είναι που μας κρατάει", είπε η γνωστή ηθοποιός.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε τελικά ποτέ, κάτι το οποίο πιστεύει πως πλήγωσε τον γιο της, Δημήτρη.

Ευδοκία Ρουμελιώτη | "Θέλω πολύ να κάνω δεύτερο παιδάκι. Δυστυχώς δεν έρχεται"

"Αυτός που το πέρασε πιο δύσκολα όλο αυτό, ήταν ο γιος μου. Γιατί ο Δημήτρης ήταν πολύ μικρός, ήταν με ένα παιδάκι στο σπίτι, ένα αδερφάκι, ένα μωράκι, οπότε το παιδάκι αυτό έφυγε ξαφνικά… Ο Δημήτρης νομίζω ότι πέρασε το μεγαλύτερο ζόρι. Και αν με ρωτήσεις για όλο αυτό που έγινε, κουβαλάω ενοχές για τον Δημήτρη, ότι δεν έπρεπε να του το κάνω αυτό.

Δεν νομίζω να τον ξαναδώ. Αυτό το παιδί θα είναι για πάντα μέσα μου, είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Θέλω να είναι καλά. Δεν ελπίζω σε κάτι", είπε εμφανώς συγκινημένη η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Δες περισσότερα στο απόσπασμα που ακολουθεί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ