Follow us

Όσα συνέβησαν στην πέμπτη audition του GNTM, οι 40 που συνεχίζουν στο Bootcamp & όλα τα νέα

Κατακεραυνώνει το "Bachelor" η Ντέπυ Γκολεμά: "Είναι η ντροπή της γυναίκας και της τηλεόρασης", ο Τρύφωνας Σαμαράς απαντά για την αστραπιαία εμφάνιση στο trailer του "Style Me Up" & ο Αντίνοος Αλμπάνης δίνει μία απολαυστική απάντηση στην ομοιότητα που του αποδίδουν με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

MissBloom TEAM
yupiii

Ο Αντίνοος Αλμπάνης δίνει μία απολαυστική απάντηση στην ομοιότητα που του αποδίδουν με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Όσα συνέβησαν στην πέμπτη audition του GNTM, οι 40 που συνεχίζουν στο Bootcamp & όλα τα νέα

Το "GNTM” ξεκίνησε για ακόμη μία χρονιά, και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των κοινωνικών δικτύων. Η νέα κριτής, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των χρηστών του Twitter. Κάποιοι μάλιστα, είχαν να προσθέσουν κάποιες ιδιαίτερες παρατηρήσεις, όπως για παράδειγμα ότι υπάρχει ομοιότητα μεταξύ της ίδιας και του Αντίνοοy Αλμπάνη. Ο ηθοποιός με τη σειρά του, δεν το άφησε να πέσει κάτω.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Audition #5: Η wild card του Σκουλού, ο αγενής παίκτης που εκνεύρισε τη Ζενεβιέβ & η διαγωνιζόμενη με την εξωτική ομορφιά

GNTM

Το Greece's Next Top Model επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του Star και εμείς παρακολουθήσαμε το πέμπτο επεισόδιο των auditions των κοριτσιών και των αγοριών.

Κάποιοι τα κατάφεραν και κάποιοι δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, αφού πλέον οι κριτές αναζητούν το μοντέλο εκείνο που θα πληροί τόσο τις δικές τους προδιαγραφές όσο και της σύγχρονης αγοράς της Μόδας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Id Catwalk: Αυτοί είναι οι 40 που συνεχίζουν στο Bootcamp - Δείτε τις εμφανίσεις

GNTM

Ένα αρκετά απαιτητικό id catwalk περίμενε τους παίκτες που πέρασαν από τις οντισιόν του GNTM, αλλά μόνο 40 θέσεις υπάρχουν στο bootcamp

Οι τέσσερις κριτές Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός υποδέχθηκαν σε ομάδες τους διαγωνιζόμενους προκειμένου να δουν ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα βρεθούν στην φωτογράφιση της δεύτερης φάσης του Bootcamp.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κατακεραυνώνει το "Bachelor" η Ντέπυ Γκολεμά: "Είναι η ντροπή της γυναίκας και της τηλεόρασης"

Ντέπυ Γκολεμά

Συνέντευξη στο "Mega Καλημέρα” παραχώρησε η Ντέπυ Γκολεμά και σχολίασε την φετινή τηλεοπτική σεζόν, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης

Αρχικά η ίδια είπε: "Στον τομέα της μυθοπλασίας θα εκπλαγούμε ευχάριστα. Θα έχει ο τηλεθεατής τα βράδια του μια ευχάριστη απασχόληση. Οι τηλεθεάσεις αυτή την εποχή δεν έχουν καμία σημασία, τον Οκτώβριο θα δούμε που θα κάτσει η μπάλα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Τρύφωνας Σαμαράς | Χείμαρρος για την αστραπιαία εμφάνιση στο trailer του "Style Me Up"

Στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Μπάκα, μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο αγαπημένος hairstylist αναφέρθηκε ξανά στα λίγα δευτερόλεπτα που εμφανίστηκε στο trailer της νέας εκπομπής μόδας "Style Me Up” του Alpha με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ