Follow us

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά ευθέως στην Κατερίνα Καραβάτου & όλα τα νέα

Η Μαρία Κωνσταντάκη σε αμηχανία για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Απόστολος Ρουβάς επιστρέφει στην τηλεόραση & το πρώτο post της Ιωάννας Μαλέσκου στα social media μετά το ξέσπασμα της κόντρας με την Κατερίνα Καινούργιου.

MissBloom TEAM
yupiii

Εύη Ιωαννίδου - Ίνο Φάις | Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε νυχτερινή έξοδο

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά ευθέως στην Κατερίνα Καραβάτου & όλα τα νέα

Στο κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης βρέθηκαν η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις. Το αγαπημένο ζευγάρι της show biz διασκέδασε στο γνωστό νυχτερινό κέντρο με την παρέα τους ακούγοντας τον επιτυχημένο λαϊκό ερμηνευτή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά ευθέως στην Κατερίνα Καραβάτου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Επίσημη πρώτη στον ΣΚΑΪ μετά την αποκάλυψη της συνεργασίας τους

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιόρτασε τα γενέθλιά της και φυσικά μίλησε στους δημοσιογράφους που ήταν συγκεντρωμένοι εκεί για χάρη της.

Μεταξύ των ερωτήσεων που δέχθηκε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ήταν και μία που αφορούσε την πρόσφατη δήλωση της Κατερίνας Καραβάτου στην οποία ανέφερε ότι δεν θέλει να θυμάται τη σεζόν που παρουσίασε το "Μες στην καλή χαρά" στον Alpha, μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Το πρώτο post της Ιωάννας Μαλέσκου στα social media μετά το ξέσπασμα της κόντρας με την Κατερίνα Καινούργιου

Ιωάννα Μαλέσκου

Πριν από μικρό χρονικό διάστημα, υπήρξε ένταση στον τηλεοπτικό αέρα μεταξύ της Ιωάννας Μαλέσκου και της Κατερίνας Καινούργιου, αφορμή της μπόρας αυτής στάθηκε ένα δημοσίευμα σχετικό με το μέλλον του "Love it”. Αργότερα το βράδυ, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την επίμαχη συζήτηση που είχαν στον αέρα των εκπομπών τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Απόστολος Ρουβάς επιστρέφει στην τηλεόραση! Η πρώτη εμφάνιση μετά το τέλος από το "Πάμε Δανάη"

Δανάη Μπάρκα, Απόστολος Ρουβάς

Τον γνωρίσαμε πριν περίπου ένα χρόνο ως τον αδελφό του Σάκη Ρουβά που θα μαγείρευε στην κουζίνα του "Πάμε Δανάη" στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα. Μετά από ένα χρόνο συνεργασίας με την πρωινή εκπομπή του MEGA βέβαια, ο Απόστολος Ρουβάς αντικαταστάθηκε από τον Τίμο Ζαχαράτο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Μαρία Κωνσταντάκη | Σε αμηχανία για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Μαρία Κωνσταντάκη

Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο "Στούντιο 4" της ΕΡΤ1 βρέθηκε η Μαρία Κωνσταντάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για το ελληνικό #metoo, τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον εμβολιασμό κατά του κορονοιού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ