Follow us

Ποια είναι η Φωτεινή Γεωργαντά: H κόρη Έλληνα βιομήχανου που παντρεύτηκε τον εκκεντρικό Ρώσο πρίγκιπα

Ο Έλληνας βιομήχανος πατέρας, η γνωριμία με τον πρίγκιπα και το πρωτόκολλο.

MissBloom TEAM
wedding iStock

Ένα γάμος υπερπαραγωγή με πρωταγωνίστρια μια Ελληνίδα και έναν Ρώσο πρίγκιπα έγινε πριν από λίγες μέρες. Ο λόγος για τη 42χρονη Φωτεινή Γεωργαντά η οποία παντρεύτηκε με δόξα και τιμή και τιάρα στο κεφάλι τον απόγονο της δυναστείας των Ρομανόφ στη Ρωσία, τον 36χρονο πρίγκιπα Ροστισλάβ Ροστισλάβοβιτς Ρομανόφ.

Loading...

Το ζευγάρι είναι μαζί δέκα χρόνια και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον 8χρονο πρίγκιπα Ρόστισλαβ Γεώργιο Ρομανόφ που ήταν δίπλα τους στην τελετή.

Loading...

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια αυτοκρατορική τελετή με όλη τη βασιλική μεγαλοπρέπεια στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι στο Παρίσι στις 12 Σεπτεμβρίου.

Loading...

Ποιος είναι ο εκκεντρικός πρίγκιπας Ροστισλάβ

Γεννημένος στις 21 Μαΐου 1985 στο Lake Forest, στο Ιλινόις των Ηνωμένων Πολιτειών, ο πρίγκιπας Ροστισλάβ Ροστισλάβοβιτς Ρομανόφ είναι ο πρώτος γιος και το δεύτερο παιδί του πρίγκιπα Rostislav Rostislavovich Romanovsky (1938-1999) και της Christia Ipsen (γεν. 1949-).

Ο 36χρονος Ροστισλάβ Ρομανόφ είναι ένας ταλαντούχος και πολύ εκκεντρικός καλλιτέχνης.

Ο εκκεντρικός πρίγκιπας Ροστισλάβ

Ποια είναι η ελληνίδα νύφη

Η είδηση αυτή έκανε πολλούς να αναρωτηθούν ποια είναι η ελληνικής καταγωγής νύφη.

Πρόκειται για την Φωτεινή Μαρία Χριστίνα Γεωργαντά, η οποία γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1979 στην Αθήνα.

Η Φωτεινή Μαρία Χριστίνα Γεωργαντά ήταν η μοναχοκόρη και το μικρότερο παιδί του Έλληνα βιομήχανου Φίλιππου Σ. Γεωργαντά και της συζύγου του Χαραλαμπίας Παπαθωμά.

Ο πατέρας της ήταν ο ιδρυτής της βιομηχανίας καλλυντικών "Φίλιππος Γεωργαντάς 1864 ΑΕΒΕ" που δραστηριοποιείται στον κλάδο των καλλυντικών και αρωμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Φωτεινή έχει τρία μεγαλύτερα αδέλφια, ένα από τα οποία (ο Ζωρζ) πέθανε πέρυσι από Covid-19, όπως διαβάζουμε στο δελτίο τύπο του γάμου που είχε δημοσιεύσει η οικογένεια του γαμπρού.

Loading...

Ο πρίγκιπας Ροστισλάβ και η πριγκίπισσα Φωτεινή Ρομανόφ

Ο πολιτικός γάμος στην Αγγλία

Ο πρώτος γάμος του ζευγαριού έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2019 και ήταν πολιτικός. Μάλιστα, ο εκκεντρικός γαμπρός είχε πάει στο μυστήριο με πράσινη καπαρντίνα και πολύχρωμη γραβάτα.

Ο πρίγκιπας Ροστισλάβ και η πριγκίπισσα Φωτεινή Ρομανόφ μετά τον πολιτικό τους γάμο

Η νύφη ήταν πιο χαλαρή, με λευκό ρομαντικό νυφικό με ανάγλυφα floral και πολύχρωμα λουλούδια στα μαλλιά της.

Ο πολυτελής ορθόδοξος γάμος στο Παρίσι

Αρχικά το ζευγάρι επιθυμούσε να κάνει έναν κλειστό γάμο, μιας και η θρησκευτική τελετή που είχε προγραμματιστεί για το 2020 στην Αγία Πετρούπολη πήρε δυο φορές αναβολή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ωστόσο, έκανε μεγαλοπρεπή γάμο στο Παρίσι.

Το νυφικό της Φωτεινής Γεωργαντά σχεδιάστηκε από τη σκηνογράφο και ενδυματολόγο Χλόη Γεωργάκη – Ομπολένσκι. Πρόκειται για την εξαδέλφη της που είχε παντρευτεί επίσης έναν Ρώσο πρίγκιπα.

Loading...

Ο πρίγκιπας Ροστισλάβ και η πριγκίπισσα Φωτεινή Ρομανόφ μετά τον ορθόδοξο γάμο τους

Το νυφικό ήταν απλό και σε ρομαντικό ύφος ενώ στο κεφάλι της φόρεσε μια μεγαλοπρεπή τιάρα, την "Russian Paris" δημιουργία του Ρώσου σχεδιαστή κοσμημάτων Petr Axenoff.

Loading...

Ο πρίγκιπας Ροστισλάβ και η πριγκίπισσα Φωτεινή Ρομανόφ στον ορθόδοξο γάμο τους

Μάλιστα, ο Axenoff συμφώνησε να δωρίσει την τιάρα στο νέο φιλανθρωπικό ίδρυμα του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Ρομανόφ μετά τον γάμο.

Ο πρίγκιπας Ροστισλάβ και η πριγκίπισσα Φωτεινή Ρομανόφ στον ορθόδοξο γάμο τους

Τα παρανυφάκια ήταν ντυμένα με φλοράλ φορέματα και λευκά καλσόν όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο, ενώ ο παράγαμπρος φόρεσε παντελόνι στο χρώμα της μέντας - ίδιο με τα ζωνάρια των κοριτσιών, και λευκό πουκάμισο.

Loading...

Πηγή: Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ