Follow us

Η "Λίζα" από το "Λατρεμένοι μου γείτονες" αποκαλύπτει γιατί παράτησε την υποκριτική

Η Σμαράγδα Καλημούκου μιλά για το plus size μόντελινγκ και την απώλεια της μητέρας της.

MissBloom TEAM
Σμαράγδα Καλημούκου

Τη Σμαράγδα Καλημούκου συνάντησε η Δέσποινα Καμπούρη και η κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για την ηθοποιό που γνωρίσαμε ως "Λίζα" στην κωμική σειρά του Mega "Λατρεμένοι μου γείτονες" τη σεζόν 2007-2018, η οποία πλέον έχει παρατήσει την υποκριτική και ασχολείται με το μόντελινγκ, εργαζόμενη ως plus size model.

Loading...
Loading...
Loading...

"Έχουν περάσει 13 χρόνια από το "Λατρεμένοι μου γείτονες”. Πήγαινα σχολείο όταν γυριζόταν. Δεν είναι η δουλειά μου η υποκριτική, είμαι δασκάλα χορού".

"Είχα κάποιες προτάσεις να συνεχίσω την υποκριτική. Απλώς επειδή ήθελα να περάσω στη λυρική και ήταν αρκετές οι ώρες, έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δύο. Και διάλεξα τον χορό", είπε αρχικά.

Και προσέθεσε αναφερόμενη στη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν έχασε τη μητέρα της:

Δυστυχώς έχασα τη μαμά μου πριν τέσσερα χρόνια και αυτό μου άλλαξε τη ζωή. Η μαμά μου ήταν για εμένα τα πάντα. Μετά από αυτό ωρίμασα απότομα. Πλέον η μητέρα μου είναι ο φύλακας άγγελός μου. Ήταν ξαφνικό. Δεν ήταν άρρωστη, ήταν κάτι που συνέβη ξαφνικά μια μέρα που πήγαινε στη δουλειά της. Είναι μια στιγμή που με έχει σημαδέψει. Κάναμε δωρεά οργάνων, οπότε κάποιοι άλλοι άνθρωποι πήραν ζωή μέσα από εκείνη και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό".

Για τη ζωή της σήμερα και το plus size μόντελινγκ, είπε

"Δεν είναι απαραίτητο να έχεις παραπανίσια κιλά για να είσαι plus size μοντέλο. Μία γυναίκα με καμπύλες πλέον είναι plus size".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ