Follow us

Ανακωχή (;) μεταξύ Σάσας Σταμάτη και Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η σκληρή δήλωση της Ελεονώρας Μελέτη στην "Ελένη" & όλα τα νέα

​Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο πλευρό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: "Παραμένει φίλη μου", η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαντά αν κόβεται το "Game of Chefs" & ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκαλύπτει τα πάντα για τον ρόλο του στις "Άγριες Μέλισσες".

MissBloom TEAM
yupiii collage

Ανακωχή μεταξύ Σάσας Σταμάτη και Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Οι ίδιες απαντούν

Ανακωχή (;) μεταξύ Σάσας Σταμάτη και Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η σκληρή δήλωση της Ελεονώρας Μελέτη στην "Ελένη" & όλα τα νέα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλιά της μέσα από μία εντυπωσιακή βραδινή έξοδο. Ανάμεσα στους καλεσμένους του λαμπερού πάρτι βρέθηκε η Σάσα Σταμάτη με την οποία υπήρξαν σε κόντρα που έφτασε μέχρι και τη νομική οδό. Η Σάσα Σταμάτη λοιπόν μίλησε στην κάμερα της "Super Κατερίνα” για το ποια είναι η φύση της σημερινής τους σχέσης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκαλύπτει τα πάντα για τον ρόλο του στις "Άγριες Μέλισσες"

Ελένη Ράντου, Αιμίλιος Χειλάκης

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη ως τηλεοπτικό ζευγάρι στις "Άγριες Μέλισσες" παραχώρησαν ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Μαρκέλλα Γιαννάτου στον "Τηλεθεατή" που μόλις κυκλοφόρησε.

Πάρε μία γεύση από δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός...

Τι ήταν αυτό που σας κράτησε 10 χρόνια μακριά από την τηλεόραση;
"Δεν αγαπώ πάρα πολύ την τηλεόραση, μου αρέσει περισσότερο το θέατρο. Η μυθοπλασία που υπήρχε στην τηλεόραση, γενικά ήταν πάρα πολύ άδικη για τους καλλιτέχνες. Γινόταν -νομίζω λόγω ένδειας- πολύ πρόχειρα. Κι έτσι δεν μου τράβηξε ποτέ το ενδιαφέρον κάτι".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ελεονώρα Μελέτη | H σκληρή δήλωση στην "Ελένη": "Εύχομαι κάποια στιγμή να ξεβρακωθούν πρόσωπα της τηλεόρασης"

Ελεονώρα Μελέτη

Καλεσμένη στην "Ελένη” βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη. Η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του Mega συναντήθηκε μετά από καιρό με την Ελένη Μενεγάκη και μίλησαν για όλα.

Για το νέο της ξεκίνημα στο Mega και την επάνοδό της στην πρωινή ζώνη, η παρουσιάστρια ανέφερε πως είναι πολύ ενθουσιασμένη για τη νέα αρχή και την "Καλημέρα” που λέει πιο νωρίς μέσα από το "Mega Καλημέρα” στους τηλεθεατές.

Μιλώντας γενικότερα για τον χώρο της τηλεόρασης, η Ελεονώρα Μελέτη χωρίς να μασάει ποτέ τα λόγια της, δεν δίστασε να αναφερθεί στις συνεργασίες της και πως λειτουργεί στον επαγγελματικό χώρο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο πλευρό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: "Παραμένει φίλη μου"

Σπύρος Μπιμπίλας

Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο "Στούντιο 4" της ΕΡΤ1 βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ και αγαπημένος ηθοποιός μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για το ελληνικό #metoo αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κόβεται το "Game of Chefs"; Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαντά

Συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το "Happy Day” παραχώρησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με το "Game of Chefs" και για το αν θα ολοκληρωθούν πρόωρα τα γυρίσματα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ