Follow us

Από την "Καρδιά ενός αγγέλου" στο "Κομάντα και Δράκοι" | Οι πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της Αναστασίας Τσιλιμπίου

Η 23χρονη σήμερα ηθοποιός έχει σίγουρα την "ομορφιά ενός αγγέλου".

Αναστασία Τσιλιμπίου Instagram

Μια από τις πολλές νέες ελληνικές σειρές που (ευτυχώς) φέτος θα "μονοπωλήσουν" τις οθόνες μας, φιλοδοξώντας να ανεβάσουν αρκετά levels την εγχώρια μυθοπλασία, δεν είναι άλλη από το "Κομάντα και Δράκοι" του Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Το χαρακτηρισθέν από πολλούς ως ελληνικό Stranger Things έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου στο Mega, και κέρδισε αμέσως το κοινό (τηλεοπτικό και twitter-ικό), που "αγκάλιασε" το πρωτότυπο για τα εγχώρια δεδομένα εγχείρημα.

Loading...

Πρόκειται για ένα άκρως νεανικό, κινηματογραφικών προδιαγραφών, μεταφυσικό δράμα που δεν θυμίζει σε τίποτα άλλες σειρές της prime time ζώνης και σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Μία από τους πρωταγωνιστές του "Κομάντα και Δράκοι" είναι η Αναστασία Τσιλιμπίου, που καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη την ημέρα της πρεμιέρας, μίλησε για τη μέχρι τώρα εμπειρία της στη σειρά.

Η όμορφη ηθοποιός υποδύεται τη Ναυσικά, ενσαρκώνοντας τον ρόλο της μεγάλης κόρης του Βασίλη, που ουσιαστικά αναλαμβάνει τον ρόλο της "μητέρας" στην οικογένεια, αφότου εκείνη έφυγε από τη ζωή.

Loading...

"Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή τη σειρά" δηλώνει μεταξύ άλλων το κορίτσι που γνωρίσαμε 12 χρόνια πριν, όταν το 2009 έπαιξε στο "Για την καρδιά ενός αγγέλου" στο πλευρό της Ναταλίας Δραγούμη, του Γιώργου Νινιού και του Πασχάλη Τσαρούχα. Ακολούθησαν άλλες γνωστές σειρές όπως τα "40 Κύματα", και "Το Νησί" (σε σκηνοθεσία επίσης του Θοδωρή Παπαδουλάκη όπως το "Κομάντα και Δράκοι").

Την 23χρονη ηθοποιό λοιπόν μπορείς από εδώ και πέρα να βλέπεις κάθε Κυριακή στις 22:30 στο Mega. Αν ωστόσο εκτός από αυτό το "μεταφυσικό ραντεβού" θέλεις να βλέπεις και μερικά καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της, μπορείς να την ακολουθήσεις στο Instagram.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο ωραίες φωτογραφίες της

Loading...
Loading...

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ