Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Η ανάρτηση με την κόρη της που ξεκίνησε συζητήσεις

Το εκ γενετής σημάδι που έχουν οι δίδυμες και τι σημαίνει.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της αφού αυτή και ο σύζυγος της, Σάκης Τανιμανίδης, πριν μερικούς μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Μάλιστα, οι δύο τους είναι πολύ ενεργοί στα social media και δεν χάνουν στιγμή να δημοσιεύουν τις οικογενειακές στιγμές τους. Ωστόσο, μία πρόσφατη ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου κρατούσε στην αγκαλιά της τη μία από τις δύο δίδυμες κόρες της, ξεκίνησε συζητήσεις.

Loading...

Αυτή η φωτογραφία στάθηκε αφορμή να της στείλουν μήνυμα αρκετοί ακόλουθοι της, καθώς παρατήρησαν πως η κόρης της είχε ένα μικρό κόκκινο σημάδι στο πίσω μέρος του λαιμού της. "Αχ, έχει το σημάδι του πελαργού", σχολίασε μια μαμά με τη Χριστίνα Μπόμπα να απαντά: "Ναι και οι δύο το έχουν αυτό το κόκκινο σημάδι στο λαιμό από πίσω. όπως και εγώ το έχω. Είναι τόσο συχνό;". Η Χριστίνα Μπόμπα απόρησε με τη συχνότητα του σημαδιού και έβαλε ένα poll στην ίδια φωτογραφία ζητώντας από τις θαυμάστριές της να απαντήσουν αν το έχουν και τα δικά τους παιδιά ή όχι.

Λίγο αργότερα ακολούθησε μια άλλη εκδοχή από μια μαμά που της έγραψε: "Αυτό το σημάδι εγώ το ξέρω ως "φιλί του αγγέλου". Πριν έρθουν στη ζωή τα μωράκια τα φιλάει ένας άγγελος πίσω από το κεφαλάκι τους!". Όπως μπορείτε να διαβάσετε και εσείς αυτή η εκδοχή άρεσε περισσότερο στην Χριστίνα Μπόμπα που σχολίασε: "Η πιο τέλεια ερμηνεία".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ